GN Belysning

GN verlichting A/S is een leverancier van elektrische materiaal, en lichtbronnen voor elektriciens en lampenwinkels. Het bedrijf bleef gestigt in 1999, en heeft sindsdien een solide groei doorgemaakt die gebasseerd is op de loyale, trouwe klanten, met een constante vernieuwing, en ontwikkeling van het productassortiment.  

Het kantoor en het magazijn licht in Herning in Midt Jylland (Denemarken), en de missie is om een beste service, en constante ontwikkeling van kwaliteitsproducten, voor een goede prijs.

Het assortiment ontwikkelt zich snel binnen hun kernegebieden. Vandaag bestaat het uit ca. 4000 opgeslagen producten binnen lichtbronnen, inbouwspot, en armaturen, elektrische apparatuur, winkelmateriaal, feest- en kerstverlichting.

Binnen deze productomgeving maken ze een deugd, zodat het mogelijk wordt om de “oude” producten zoals hanglamp-buizen, messing doppen enzv te gebruiken. Aan de ene kant zorgt het ook voor om vooraan te staan in bijvoorbeeld LED lichtbronnen, en armaturen.  

Met andere woorden, als er tegelijkertijd gezocht wordt naar moderne en klassieke lampen, dan is dit hier te vinden.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.