Twiggy

Veel van de grootste namen van de verlichting wereld hebben interessante lampen ontworpen voor Foscarini. De Twiggy-serie van Marc Sadler is geen uitzondering en het resultaat is even simpel als prachtig. Het heeft een elegantie en lichtheid door het speelse gebruik van composietmaterialen en een frisse kijk op de traditionele waarden van het lampontwerp.

De Twiggy-lampen hebben een lineair, esthetisch ontwerp gecombineerd met een sterke flexibiliteit die hun formele elegantie en verfijnde gevoel kenmerkt. Twiggy is gemaakt van gelakte composietmaterialen op een glasvezelbasis en zowel de staande lampen als de tafellampen zijn dimbaar.

De kleuren variëren van kalm zwart en wit tot wild en intens rood en blauw. Daarnaast kunt u kiezen tussen plafondlampen, hanglampen, tafellampen en twee soorten staande lampen. De verende Twiggy-vloerlamp is ook verkrijgbaar in een geheel nieuwe LED-versie.
Twiggy Hanglamp Zwart - Foscarini
Kies optie om de voorraadstatus te zien:
Twiggy Hanglamp Wit - Foscarini
Kies optie om de voorraadstatus te zien:
Toon de 32 van de 32 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.