Zoolight Taffellampen

Zoals de naam al aangeeft is de collectie van Zoolight een mini dierentuin met een olifant, een vis, een giraf, een kat, een koe, een slak, een pinguïn, een beer, een egel, een aap, een geit en een schildpad.

Sommige dieren hebben baby's gekregen, dus ook de olifant, de vis en de pinguïn en deze zijn ook verkrijgbaar in een miniversie die van kleur kan veranderen.

If you’re looking for a table lamp that is both stylish and imaginative, the Zoolight table lamp is the ideal choice. It works perfectly as either a desk light or a bedside lamp. The built-in LED light means that this is an energy-saving lamp that doesn’t get hot to the touch.

Als u op zoek bent naar een tafellamp die zowel stijlvol als fantasierijk is, dan is de Zoolight tafellamp de ideale keuze. De lamp werkt perfect als bureaulamp of als bedlamp. Door het ingebouwde ledlampje is deze een energiebesparende lamp die niet warm aanvoelt.

Deze tafellampen voegen aan iedere kinderkamer een prachtige tintje toe. Alle tafellampen kenmerken zich door hoogwaardige energiebesparende verlichting, dit omdat ze allemaal ingebouwde LED's hebben.
Al onze tafellampen worden inclusief verlichtingsbron geleverd. Gratis verzending binnen de EU bij bestellingen boven € 99,00!

Veel plezier met het vinden van uw nieuwe tafellamp!
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.