Atelier Pierre Lampen

Atelier Pierre staat synoniem voor tijdloze elegantie en subtiliteit in verlichting. Deze verlichtingscollectie presenteert een zorgvuldig geselecteerde reeks lampen van de veelgeprezen Belgische fabrikant Atelier Pierre, bekend om hun toewijding aan exclusief design en ongeëvenaarde kwaliteit. Het bedrijf werd in 2011 opgericht in België. De oprichters, Frank & Sophie Vanhalst, komen uit creatieve ondernemersfamilies. Met Atelier Pierre hebben ze bereikt waar velen van dromen: het creëren van een modern merk dat trouw is aan hun familie-erfenis. Atelier Pierre geeft jonge ontwerpers de kans om hun eerste interieurcollecties te ontwikkelen en op de markt te brengen.
Cesar Fox Light LED Orange USB - Atelier Pierre
RRP EUR 55,00
Weer op voorraad: 12-03-2024
Toon de 36 van de 38 producten
Maak een fantastische reis en ontmoet alle prachtige kinderlampen, zoals Cesar de vos, Dame Blanche de zwaan, Lou de beer en nog veel meer. Achter elk ontwerp schuilt veel avontuur. De familie Vanhalst, die achter het merk zit, heeft ervoor gekozen om samen te werken met jonge Belgische ontwerpers om hen een kans te geven. De lampen van Atelier Pierre Junior zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren, dus er is iets voor zowel meisjes- als jongenskamers - niemand wordt overgeslagen. Verwen je kind met een prachtig nachtlampje van het Belgische merk Atelier Pierre Junior. Laat je fantasie de vrije loop, er zijn tal van mogelijkheden met een kinderlamp.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.