DybergLarsen Lampen

DybergLarsen heeft in 5 jaar lampen geproduceerd, en ontworpen in samenwerking met de ontwerper Frank Kerdil. Wij hebben hier voor u op de website de beste producten verzameld van Dyberg Larsen, en Frank Kerdil.

Het verhaal van Dyberg Larsen begon met de Magazijn lampen, die voor het eerste werd getoond in de op de Formland messen in het najaar van 2011. Deze lamp wordt intern “Moeder Lamp” benoemd”, omdat dit met een avontuur is begonnen, en al na 2 maanden de gevoel gav van een PineApple serie met witte PP schermen. Het was gestigd voor de vele uitgaven met omvang van vele kleuren, die erbij zijn gekomen.

In takt met dat het markt voor e-handel ontwikkelde, en hetzelfde deed ook het eksport, die DybergLarsen ontwikkelde. Een nieuwe serie lampen die ILLUMIN wordt genoemd. Als je goed op de logo kijkt, dan kunt u aflezen dat er 11 minuten opstaat. Zoveel tijd heeft u ook nodig om de hanglamp samen te stellen.
Boleo Hanglamp - DybergLarsen
RRP EUR 175,00
Op voorraad
Toon de 36 van de 327 producten

Meer om Dyberg Larsen lampen

In 2015 kwam een omvattende serie in metaal op het markt. Dit wordt Crayon genoemd, omdat deze is geïnspireerd door de top van de beroemde gekleurde potloden met dezelfde naam. De serie omvat 4 verschillende maten in 2 verschillende kleuren, en wordt in metaal, en glas geproduceerd. Deze serie is bestemt voor privè gebruik, als voor contractmarkt, die de meeste behoeften aan verlichting dekt.

Dit is in 3 nieuwe metaallampen gelanceerd, met veelal verschillende spannende verlichtingen die in de rij staan om gelanceerd te worden.  

Wij durven te beloven dat de komende 5 jaren niet minder spannend worden voor heel Europa.

Voordelen bij PineApple serie:
Buiten hun klassieke vorm met de verspringende schermen, die voorkomt een verblinding, is de uitdrukking als een sculptuur, en versierd elke ruimten, met en zonder verlichting. De serie is veel omvattend in verschillende maten, zowel als een hanglamp, tafellamp, en of staande lamp.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.