Goodnight Light Lampen

Goodnight Light, gevestigd in Barcelona, ontwerpt lampen vanuit de gedachte dat goed design een centrale rol speelt in de moderne kinderkamer en dat verbazingwekkend design niet is voorbehouden aan volwassenen. Hun lampen zijn net zo aantrekkelijk voor kinderen als voor volwassenen. De strakke lijnen en nostalgische verwijzingen passen perfect in elke omgeving en versieren het huis met een droomachtig gevoel van poëzie. Het Engelse echtpaar Eva en Marke Newton uit Liverpool is de medeoprichter van Goodnight Light. De afgelopen 15 jaar woonden ze tussen Parijs en Barcelona, waar Goodnight Light zijn studio's heeft. Eva's artistieke vaardigheden komen in het ontwerp naar voren, net als haar expertise in het navigeren in de wereld van kinderen. In combinatie met Marke's wereld van magie en poëzie creëren zij fantasierijke lampen voor Goodnight Light-Made in Spain.

Let op hun vinyl lampen: The Boat en The Duck-Duck. Geavanceerde producten gemaakt in Spanje van sterk vinyl. De vorm van elke lamp is geïnspireerd op de origami bootjes/hoedjes uit onze kindertijd en de badeend die de meesten van ons wel eens in hun leven zijn tegengekomen. De decoratieve lampen zijn oplaadbaar en ontworpen om overal mee naar toe te nemen. Ze brengen vooral vreugde in de kinderkamer en het zwembad, waar ze op het water drijven en een sfeervol licht creëren, dankzij hun volledige waterdichtheid.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.