Cyber Monday bij Lampenmaster.be

20% korting voor wie Black Friday heeft gemist

Wij vieren Cyber Monday van zondag middernacht tot maandag middernacht 27 november 2023.
Wij bieden 20% korting op allesbehalve Philips Hue, Gubi, Limited Editions en afgeprijsde artikelen. Haal uw kerstcadeautjes vroeg uit de kast en bespaar geld terwijl u toch bezig bent.


KOOP HIER

In het verlengde van Black Friday viert Lampenmaster ook Cyber Monday. Een dag met geweldige aanbiedingen en designlampen in de uitverkoop.
Wilt u binnen?
Shop hier online op maandag 27 november 2023 rechts!

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is ontstaan in de VS, waar het een verlengstuk is geworden van Black Friday. In de begindagen breidde Black Friday zich alleen uit naar fysieke winkels, maar toen online retail een vogelvlucht nam, werd het uiteindelijk tijd om de fysieke verkoop te vertalen naar een online evenement. Dit kon natuurlijk niet op dezelfde dag vallen als Black Friday, omdat mensen druk bezig waren om te profiteren van de fysieke verkoop. In plaats daarvan werd de maandag na Black Friday – of de maandag na Thanksgiving – omgedoopt tot Cyber Monday. De dag staat in het teken van online aanbiedingen en is gewijd aan online retail. Veel winkelplezier!

Deze grote online shop dag is perfect om uw kerstcadeautjes uit te zoeken, en met Lampenmaster’s 100 dagen retourrecht kan de ontvanger zelfs de prachtige designlamp of buitenverlichtingsoplossing inruilen als deze verliefd is geworden op een andere kleur of model.

Cyber Monday lampen

Lampenmaster biedt een breed scala aan verlichtingsoplossingen en dat geldt nog steeds, zelfs op de grootste online winkel dag van het jaar. Op maandag 27 november 2023 vindt u tafellampen, vloerlampen, wandlampen, hanglampen en buitenverlichtingsoplossingen op onze website. Wat voor soort verlichting u ook nodig heeft, wij zijn ervan overtuigd dat wij de perfecte oplossing voor u hebben. Aan de ene kant is er de vraag welk licht en type lamp u nodig heeft en aan de andere kant het design. Wij weten dat vorm en functionaliteit essentiële onderdelen zijn van ieder ontwerp, dus wij hebben alleen het neusje van de zalm op voorraad, dat wil zeggen lampen die de twee combineren! Als u op zoek bent naar de perfecte hanglamp, buitenspot of een andere verlichtingsoplossing, dan vindt u deze gegarandeerd bij Lampenmaster.