Retournering van producten

Heeft u een product aangekocht dat u wenst te retourneren, kunt u gebruik maken van de 100 dagen retourrecht. Aan de hand van de Edison link dat u al toegestuurd heeft gekregen kunt u uw retournering aanmaken. U ontvangt uw retourlabel kort erna in uw inbox. De retourlabel wordt verrekend met het bedrag dat we terugbetalen.

Volg de instructies betreffende uw retournering:
Print de retourlabel uit en lever uw paket af in een DPD-punt bij u in de buurt.

U dient ervoor te zorgen dat de originele emballage intact blijft indien u uw bestelling wenst te retourneren.

De retourkosten betreffen €12 per verpakking. Tenzij het om grote pakketten of palletverzendingen gaat, in dit geval kunnen andere prijzen in rekening worden gebracht.  Indien u vragen heeft over uw retournering, bent u welkom om contact op te nemen met de klantenservice.

Schrijf niet op de emballage!

Beschadigt u, schrijft u op, of verliest u de originele emballage, dan is er sprake van een waardevermindering van het oorspronkelijke product. Dit betekent dat er een reductie zal worden gemaakt in het bedrag dat u terugbetaald krijgt. Er wordt minimaal €26,85 in mindering gebracht, bij een beschadigde emballage, Let er wel op dat de prijsvermindering tot 40% van de oorspronkelijke prijs kan bedragen, indien er sprake is van ernstige schade aan de emballage of ontbrekende emballage.

Het is dus héél belangrijk om de originele emballage van de lamp goed in te pakken in een kartonnen doos én/of noppenfolie, wanneer u een bestelling wenst te retourneren.

Maak enkel gebruik van doorzichtige plakband, en dit zo weinig mogelijk!
Heeft u verder nog vragen?

Heeft u verder nog vragen?

Neem gerust met ons contact op via info@lampenmaster.be of op telefoonnummer +32 28 08 85 48