Zilver Lampen

Een zilveren lamp zorgt voor eersteklas elegantie, gratie en esthetiek. Het glanzende metaal kan elke hanglamp, plafondlamp, vloerlamp, wandlamp of tafellamp opfleuren, en het metaal straalt niet alleen in de kamer, maar reflecteert ook de omgeving.

Ontdek ons waar voor je geld assortiment lampen met een zilveren afwerking, waar je de mooie, glanzende lampen van je dromen kunt vinden. Een zilveren lamp zorgt voor een exclusieve uitdrukking die er prachtig uitziet, vooral in het verlengde van de Scandinavische stijl. Als uw inrichting een elegante boost nodig heeft, probeer dan een zilveren tafellamp voor uw bureau - de kleine lamp zal de kamer een prachtige uitdrukking geven en ongetwijfeld indruk maken op u en uw gasten.
Toon de 36 van de 346 producten

Chromen lampen

Chromen lampen zijn een van de meest elegante elementen die u aan uw inrichting kunt toevoegen. Glanzende oppervlakken - of deze nu chroom, zilver of een ander soort glanzend metaal zijn - weerspiegelen hun omgeving en trekken de aandacht terug naar het oppervlak. Ze leven in uw huis en trekken de aandacht omdat ze ondoorgrondelijke hoeveelheden elegantie, goed design en exclusiviteit bijdragen.

Onze value for money collectie herbergt allerlei soorten lampen met een zilverachtige uitstraling. Alleen al in het gedeelte met plafondlampen zijn verschillende soorten lampen te vinden;

In het ingetogen gedeelte vindt u de Marlo en Solvie plafondlampen van Arcchio. Net als echte plafondlampen hangen deze betrouwbaar aan het plafond en baden de rest van uw huis en inrichting in een prachtig licht zonder al te veel aandacht te trekken. Wanneer de mooie lampen uw aandacht trekken, is het duidelijk te zien dat deze enorm elegant en verbluffend zijn met hun zilveren ontwerpen die exclusiviteit uitstralen.

In het gedeelte met plafondlampen vindt u ook de spots Vince van Arcchio en Darima van Lindby. Nogmaals, deze zilveren lampen benaderen licht anoniem en bagatelliseren hun elegantie om ervoor te zorgen dat deze enkel een decoratief effect hebben dat niet om aandacht schreeuwt. Dat gezegd hebbende, de Darima lamp is een beetje brutaler dan zijn partner dankzij de kleine luchtgaten in de lampenkap die kleine lichtstraaltjes doorlaten.

In de extravagante en bijna artistieke hoek vinden wij de Esfera plafondlamp van Lindby en de Ciaran en Enesa plafondlampen van Lucande. Al deze lampen zijn verbluffend en vechten tegen het stereotype dat plafondlampen saai zijn. De Enesa en de Ciaran gebruiken geometrische vormen met een dynamische uitstraling, terwijl de Esfera de prachtig reflecterende eigenschappen van chroom gebruikt om grote glanzende druppels te creëren die de kamer weerspiegelen en aan het plafond hangen als vers gesmolten soldeer dat in tijd en plaats is bevroren.

De collectie bevat ook prachtige hanglampen en vloerlampen - en net als de plafondlampen zijn dit kleine kunstwerkjes op zich. De unieke Somidia van Arcchio is een innovatieve samensmelting van een straatlantaarn en een fluorescentielamp en is de perfecte futuristische verlichtingsbron voor het thuiskantoor. De wereld van hanglampen is ook de thuisbasis van de Marija van Lucande met een elegant en minimalistisch ontwerp dat sierlijk boven de eettafel hangt en de metalen afwerking en unieke vorm voor zichzelf laat spreken.

Er zijn ook tal van zilveren wandlampen in de value for money collectie – en dit is waar het futuristische gevoel echt centraal staat. Lucande, Arcchio en Lindby hebben een aantal industriële en precieze wandlampontwerpen gemaakt, respectievelijk bekend alsde  Lengo, de Rick en de Sirita.


Neem een kijkje - wij zijn ervan overtuigd dat wij de perfecte zilveren lamp voor u hebben. Klik hier om onze hele collectie zilveren lampen te zien!
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.