Fatboy Lampen

De nederlandse ontwerpmerk heeft kleurige interieurproducten voor buiten- en binnen gebruik. Het merk is vooral bekend voor zijn iconische zitzakken, die in 1998 bleef ontworpen door de feense ontwerper Jukka Setälä. Het nederlandse merk nam rechten van de productie, en ontwikkelde het productportefolie ook om andere interieuroplossingen te oplossen, van bijvoorbeeld lampen. Vandaag is Fatboy niet alleen bekend voor zijn zitzakken!

Zie hieronder voor andere vervoerbare, kleurrijke lampen van FATBOY.
Toon de 36 van de 84 producten

Meer om Fabbian Lampen

Het merk gebruikt vandaag ook bruikbare, kleurige lampen voor elke wens. Hun ontworpen lamp breekt de dagelijkse rutiner, en maakt de verlichting plezieriger. Opleef het merk met vele gezellige, en moderne lampen die u kunt gebruiken in uw huis, kantoor, of in uw tuin.

Vanuit de vele tuinmeubels zoals zitzakken, hangmatten, tapijten ontwerpt het merk ook buitenverlichting. De vele lampen zijn gecombineerd zonder- en binnenverlichting. Vele lampen worden makkelijk opgeladen met een kabel, en kan hierna licht geven afhangkelijk van de soort kabel. Deze kan overal meegenomen worden, ook buiten in de tuin.  
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.