Patera

De Patera-lamp heeft in een mum van tijd een klassieke status bereikt. De moderne kijk op de kroonluchter werd in 2015 ontworpen door de Duitse ontwerper Øivind Slaatto in samenwerking met Louis Poulsen. Ondanks zijn gebruikelijke vorm, rond als de zon, springt de lamp op een verbazingwekkende manier in het oog. Tegelijkertijd is hij discreet, eerlijk en tijdloos. Als je het Slaatto vraagt, heeft de perfecte lamp geen uitleg nodig. Hij vertelt zijn eigen verhaal.

De lamp is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Met een diameter van 45 cm is de Patera 450 hanglamp ideaal voor eettafels omdat hij niet verblindt. Met een diameter van 90 cm komt de Patera 900 hanglamp echt tot zijn recht in kamers met hoge plafonds. Het mooie geometrische patroon wordt verlicht door de lichtbron in het midden, waardoor een magische uitdrukking en een gelijkmatige gloed van 360 graden ontstaat.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.