Upcoming Brands

Elke lamp is ooit nieuw en onbekend geweest. Zelfs de grootste legendes in de lampengeschiedenis moesten ergens beginnen, en zelfs de mooiste producten kunnen jaren nodig hebben om hun weg te vinden en de erkenning te krijgen die ze verdienen. De lampenindustrie kan hard en concurrerend zijn, dus we willen de opkomende ontwerpers een handje helpen.

We kunnen opslagruimte en exposure bieden aan 15 landen via onze website en 20.000+ dagelijkse bezoekers via onze winkel, en we kunnen jouw ontwerpen opnemen in onze marketing - zij aan zij met de gevestigde merken.

Wat levert het ons op? Wij mogen een aantal van de spannendste nieuwe producten die er zijn verkopen en geven de toonaangevende ontwerpers van morgen een goede start. Door te doen waar wij goed in zijn, geven we ontwerpers meer tijd om te doen waar ze goed in zijn: ontwerpen.

Hier bij Lampemesteren hebben we meer dan 10 jaar ervaring met designlampen en woonaccessoires, en met meer dan 12.000 producten op onze website hebben we een van de breedste assortimenten in Scandinavië. Wilt u uw spullen in onze portfolio? Neem dan contact op via upcomingbrands@lampemesteren.com, en laten we iets bedenken!
Toon de 36 van de 128 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.