Swirl

In 2014 lanceerde het traditierijke verlichtingsbedrijf Le Klint de Swirl serie, ontworpen door een bekende industriële designer genaamd Øivind Slaatto. In 2008 was hij klaar met zijn studie, en begon hierna met ontwerpen. Hij begon mooie lampen van Swirl te creëeren. Zijn wens was een design met een verbinding van vorm, functie en licht. Het moest fantastisch zijn, hierdoor ontstond de vorm uit gebogen lamellen. Het verzekerd een perfecte lichtverdeling. De serie bestaat uit hanglampen, vloerlampen, tafellampen, en wandlampen. De hanglampen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, daarom kunt u altijd uw gewenste lamp vinden.

Le Klint Swirl lampen

Het design is geïnspireerd van de design traditie uit Scandinavië, met klassiek handwerk waar het verlichtingsbedrijf Le Kint bekend om staat.

Er zijn lampen te vinden uit de serie wat voor iedereen is bedoeld. Er is een ruime keuze in verschillende lamp types zoals de tafellamp, wandlamp, hanglamp etc. in verschillende kleuren. Het is ook verkrijgbaar in wit, zilver en brons. Is uw voorkeur warme en stralende nuances? Combineer het met een hanglamp of een vloerlamp van een prachtige bronze kleur, en voeg nog meer sfeer in uw woning toe. Kiest u liever voor meer stijlvolle en koele grijze tinten? Kies een lamp in een zilverkleur of wit en maak uw Scandinavische look in uw huis af.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.