David Trubridge ltd Lampen

David Trubridge Ltd biedt ongelooflijk mooie lampen die door hun duurzame karakter en kleurrijke ontwerpen worden gekenmerkt. David is een Engelse ontwerper met een achtergrond als scheepsarchitect, zijn architecturale opleiding is duidelijk in zijn werk terug te zien. David en zijn vrouw verkochten, toen ze nog vrij jong waren, alles wat ze bezaten en zeilden de wereld rond met hun twee baby's. Tijdens hun reizen raakte David gefascineerd door de prachtige natuur die de wereld te bieden had, deze inspiratie voerde hij door in zijn ontwerpen, dit maakt hen onderscheidend. Zijn grote passie voor duurzaamheid blijkt duidelijk uit elk ontwerp dat hij uitbrengt, elk detail is ontwikkeld met het oog op milieubescherming. De lampen zijn gebouwd om eeuwig mee te gaan en om ons te herinneren aan de schoonheid die ons omringt.

U kunt de lampencollectie van David Trubridge Ltd hier bekijken.
Toon de 36 van de 150 producten

Meer om David Trubrigde ltd

De onderstaande is een fragment uit de verschillende intervieuws van een magazijn uit Europa, en Azie. Die de laatste jaren is uitgekomen. Ze zijn gekozen en samengesteld, zodat ze het elegant kunnen benadrukken, en ze definiëren waar de producten van David Trubridge voor staan.  

Voeding

Ik ben benieuwd hoe ik een manier kan vinden om de culturelle voeding tot leven te brengen, zonder dat er duurzame ressourcer en energie wordt gebruikt. Wij hebben eigenlijk te veel spul in ons huis, welke ook als een “junkfood” kan worden beschouwd. Een ontwerp die ons honger kan achterlaten. Hoe kunnen we een reëele, en een blijvende lust creëren, zonder dat het eindigt als onbruikbare objecten, die het millieu beschadigt.  Een ontwerp die niet deze probleem kan oplossen, is volgens mij onverantwoordelijk en niet relevant bezig.

Mode

Ik ben niet geïnteresseert in trends of mode, die u alleen een follower maakt. Ik probeer om uit mijn hart vertrouwing te geven, met een echte intergriteit, vanuit mijn eigen stem. Ik hou niet van de nieuwe trends omkring ontwerp, die originaliteit opzoeken, op een slimme ironiske manier. Zulke trends zijn alleen èèn dag te onthouden, die we de volgende dag al vergeten. Ik kan niet altijd meedoen aan zulke trends, maar ik geloof erin dat intergriteit, originaliteit, en consistentie op langere termijn belangrijk en winnende zal zijn. Elk kunstenaar is uniek.                                                                                                                                                         Ik wens niet om een oppervlakkige popnummer, die misschien de grootste hit van èèn dag is, en de volgende dag al vergeten kan zijn. Mijn droom is om een Bachs muziek op te vinden, die nogsteeds met de dag je kan inspireren, zelfs na honderd jaar.  

Ontwerpprocessen

Ik wil niet een simpele praktische functie product opvinden. Ik ontwerp om te communiceren, om een verhaal te vertellen. Ik wil graag overbrengen wat ik vind van de bergen, en de woestijn, en wat het kan betekenen om een mens te zijn. OOOOOOO BURDA KALDIM
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.