LED-Panelen

Een LED paneel zorgt voor een mooi licht dat onmiddellijk aangaat en zich gelijkmatig door de kamer verspreidt. Bovendien is het ook nog eens duurzamer. LED panelen hebben verschillende afmetingen, waaronder breedtes, hoogtes en lengtes, dus er is zeker een LED paneel dat past bij uw inrichting en verlichtingsbehoeften. LED panelen kunnen worden gemonteerd in en op het plafond, waar het mooie LED licht de indruk wekt van een dakraam. LED panelen kunnen in alle soorten kamers en stijlen worden geplaatst, maar omdat ze vrij plat zijn, zijn ze het meest geschikt voor kamers met lage plafonds. Ontdek de LED panelen in ons waar voor je geld assortiment hieronder, en vind het perfecte paneel voor uw huis of werkplek.
Toon de 36 van de 58 producten

Het perfecte LED-paneel

Naast de verschillende afmetingen van het LED-paneel bij het kiezen van de beste pasvorm, moet u ook nadenken over de Lumen, die u vertelt hoe helder de panelen zijn. Hoe helderder het licht, hoe hoger de Lumen. Het is de moeite waard om te overwegen welke kamer u wilt verlichten en hoe sterk u het licht wilt hebben om ervoor te zorgen dat u het perfecte paneel voor uzelf vindt. Ook dient u na te denken over hoe vaak u de lamp gaat gebruiken, zodat u een paneel kunt kiezen met een passende levensduur.

LED-panelen en kleurtemperatuur


De kleurtemperatuur van een LED-lamp wordt gemeten in Kelvin en de schaal loopt van 0 tot 10.000. Hoe lager het getal, hoe warmer het licht en omgekeerd. Een koud wit licht heeft over het algemeen ongeveer 4.000 Kelvin, en dit is perfect voor winkels of, meer specifiek, etalages, aangezien de koude kleur perfect is om uw producten in hun beste licht te laten zien. Het warmwitte licht van ongeveer 3.000 Kelvin is beter voor huizen en kantoren, waar het een gezellige, ontspannen en uitnodigende sfeer creëert.

Dimmen


Als u een dimbaar LED-paneel wilt, moet u naar de specificaties kijken om te zien of het paneel waar u naar kijkt deze functie biedt. Een dimbaar paneel in huis kan geweldig zijn, omdat u hiermee de perfecte sfeer kunt creëren en de cyclus van het natuurlijke licht buiten kunt volgen. Het kan ook een goed idee zijn om dimbare LED-panelen op kantoor te hebben, zodat u de helderheid kunt aanpassen aan verschillende taken, waarbij u schakelt tussen gericht en ontspannend licht.

Als u hier niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u op meer LED-oplossingen bekijken