Houten Lampen

Haal de buitenlucht naar binnen met een mooie houten lamp uit ons waar voor je geld assortiment. Hout kan de kamer een licht en rustig gevoel geven, en het klassieke materiaal is precies daarom altijd een belangrijk element geweest in de Scandinavische inrichting. Een kleine houten tafellamp kan een enorm verschil maken in een monochroom kantoor, en in de woonkamer en keuken kan een houten vloerlamp of hanglamp de sfeervolle toets toevoegen die uw inrichting nodig heeft.

Het veelzijdige materiaal wordt geleverd in verschillende tinten, afhankelijk van de houtsoort, zodat u een breed scala aan uitdrukkingen kunt bereiken. Beuken, berken en essen zijn licht van kleur en geven een heldere, luchtige uitdrukking, terwijl eiken, mahonie en walnoot met hun donkere tinten een gevoel van rust en sfeer geven. Bekijk ons waar voor je geld assortiment hieronder
Toon de 36 van de 388 producten

Lampen van hout

Een lamp van hout is een mooi product dat huiselijkheid, sfeer, lichtheid en levendigheid in huis brengt. Houten lampen zijn er in alle soorten en maten, en of u nu op zoek bent naar een vloerlamp, plafondlamp, tafellamp of hanglamp in hout, wij zijn ervan overtuigd dat u in ons assortiment vindt wat u zoekt. Wij hebben lampen van massief hout tot laminaat en er zijn lampen in iedere prijsklasse. Deze selectie maakt deel uit van ons value for money assortiment – als u onze complete collectie houten lampen wilt zien, kunt u deze vinden op en hier klikken!

Houten lampen zijn een luchtige en elegante manier om een vleugje leven in de kamer te brengen. Door zijn natuurlijke gevoel draagt hout een organische toets bij - en met zijn nerven en textuur geeft het behandelde hout een prachtig natuurlijk gevoel aan iedere kamer.

Het natuurlijke element draagt bij aan de huiselijke sfeer - en als u ergens woont met witte muren en een gedempte inrichting, is hout een geweldige manier om een vleugje sfeer in de kamer te brengen. Een houten lamp benadrukt eerst en vooral zichzelf, waarna deze haar lichte omgeving accentueert. Hiervoor raden wij een donkerdere houtsoort aan, omdat dit meer decoratief contrast geeft. Houtsoorten zoals eiken, mahonie en walnoot dragen bij aan een gevoel van rust en elegantie dat moeilijk te evenaren is. De donkere nerven, spannende texturen en diepe tinten getuigen van de geschiedenis en de sterke bomen waaruit het hout voortkomt.

Anderzijds kuny u met lichtere houtsoorten licht, luchtigheid en leven brengen. Berk, es en beuk zijn allemaal vrij licht, en hoewel deze ook veel textuur hebben, zijn hun tinten niet zo diep, wat betekent dat ze er lichter uitzien in uw interieur. Licht hout is een prachtige manier om een donkere inrichting te doorbreken of een gevoel van ruimte te creëren in drukke interieurs.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.