Margit Brandt

Margit Brandt was een belangrijke wereldberoemde Deense ontwerpster. Ze opende haar ontwerpstudio samen met haar man, Erik Brandt, in 1966 - en sindsdien is het Brandt-universum gegroeid met filialen in Zwitserland, Japan, Hong Kong, Duitsland en New York. Ze is het meest bekend om haar werk in de mode-industrie, waar ze verschillende Deense Olympische uniformen ontwierp, maar ze is ook verantwoordelijk voor een reeks woonaccessoires en lampen. Luxe, elegantie en kwaliteit kenmerken haar altijd trendsettende portfolio - en ze heeft de toon gezet of ze nu kandelaars of galakostuums ontwierp.

Margit Brandt werd in 2007 benoemd tot Ridder van de Dannebrog.
Toon de 28 van de 28 producten

Margit Brandt Barkar & Bartafel

De Margit Brandt bartrolley is de optimale oplossing voor wie slim wil opbergen zonder concessies te doen aan kwaliteit of design. Deze bartrolley van Margit Brandt heeft twee legplanken, slanke handgrepen aan elk uiteinde en vier wielen, waardoor hij ongelooflijk praktisch is voor gebruik in de woonkamer. Tegelijkertijd geven de slanke gouden afwerking en het elegante frame met zachte rondingen de trolley een luxueuze esthetiek waardoor alles wat erin zit er indrukwekkend uitziet.

De trolley is ook uiterst flexibel en gemakkelijk te verplaatsen omdat hij is uitgerust met wielen in plaats van vaste poten. Een van de wielen heeft zelfs een rem, waardoor het eenvoudig is om de trolley te parkeren. Hoewel de trolley in de eerste plaats bedoeld is voor flessen en drankjes, kan hij ook naadloos worden geïntegreerd als extra consoletafel in je huis of als elegante zeep trolley in de badkamer. Met de MB Bar trolley Gold Plated krijg je zowel functionaliteit als esthetiek in één smaakvolle oplossing.

Margit Brandt Kaarshouder


Margit Brandt kaarshouders zijn een expressieve en elegante toevoeging aan elk interieur. Hun ontwerp combineert functionaliteit met esthetiek en benadrukt Margit Brandt's vermogen om tijdloze en luxueuze producten te creëren.

Deze kandelaars zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, variërend van modern en minimalistisch tot meer klassiek en decoratief. Wat je interieurstijl ook is, je vindt Margit Brandt kandelaars die bij je huis passen.

De kwaliteit van de materialen en het vakmanschap is een belangrijk kenmerk van de ontwerpen van Margit Brandt, waardoor de kandelaars duurzaam en mooi gemaakt zijn. Ze zijn vaak gemaakt met oog voor detail en brengen een gevoel van elegantie in elke kamer.

De kandelaars van Margit Brandt voegen sfeervolle verlichting toe aan je huis en hun tijdloze ontwerp maakt ze tot prachtige decoratieve elementen, zelfs als ze niet in gebruik zijn. Ze kunnen op eettafels worden geplaatst, in open haarden of ergens anders in huis waar ze een aura van verfijning en gezelligheid zullen toevoegen.

Of je ze nu gebruikt voor dagelijkse verlichting of voor speciale gelegenheden, de kandelaars van Margit Brandt zijn een smaakvolle manier om de sfeer in je huis te verbeteren en een warme en uitnodigende ambiance te creëren.

Margit Brandt Lampen


Margit Brandt lampen vertegenwoordigen een fusie van stijl, functie en tijdloze elegantie. Deze lampen dragen de kenmerkende esthetiek van de ontwerper en zijn gemaakt met aandacht voor detail om te voldoen aan zowel de verlichtingsbehoeften als de esthetische vereisten van modern interieurdesign.

De verlichtingscollecties van Margit Brandt zijn veelzijdig en gevarieerd en omvatten vaak ontwerpen die variëren van modern en minimalistisch tot klassiek en decoratief. Hierdoor kun je lampen kiezen die passen bij je persoonlijke smaak en interieurstijl.

De kwaliteit van de materialen en het vakmanschap in de lampen van Margit Brandt worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en schoonheid. De ontwerper maakt er een punt van om materialen van hoge kwaliteit te gebruiken, wat resulteert in lampen die niet alleen functioneel maar ook mooi gemaakt zijn.

Deze lampen bieden verlichtingsoplossingen voor verschillende behoeften, van sfeerverlichting tot taakverlichting. Hun ontwerp wordt vaak gekenmerkt door harmonieuze proporties en zorgvuldige aandacht voor de lichtverdeling, waardoor aangename en functionele verlichtingservaringen ontstaan.

Of ze nu worden gebruikt als plafondlamp, tafellamp, vloerlamp of wandlamp, Margit Brandt lampen geven elke ruimte een luxueuze uitstraling. Het zijn niet alleen verlichtingsbronnen, maar ook artistieke elementen die de inrichting kunnen verbeteren en een warme sfeer in huis kunnen creëren.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.