101 Copenhagen Woonaccessoires

101 Copenhagen is een Deens designbedrijf waar vakmanschap en esthetiek voorop staan. Het bedrijf is opgericht in 2017 en heeft al snel de harten en huizen van designliefhebbers over de hele wereld veroverd. De getalenteerde ontwerpers achter het portfolio van 101 Copenhagen richten zich op het creëren van ontwerpen die zowel tijdloos als modern zijn. Materialen, texturen en kleuren komen samen om producten te creëren die must-haves zijn voor designfans.
Toon de 36 van de 114 producten

Vazen van 101 Copenhagen

101 Copenhagen heeft een enorm assortiment vazen in alle soorten, kleuren en texturen. Hoe je je huis ook hebt ingericht, je vindt gegarandeerd een vaas in het assortiment van 101 Copenhagen die zowel spanning als sfeer creëert. Er zijn vazen voor losse bloemen en vazen voor grote plantendecoraties - en de vakkundige ontwerpers hebben de vazen ontworpen in organische materialen zodat je planten en bloemen er op hun best uitzien.

Als je een groene vingers hebt en je planten niet in een vaas passen, heeft 101 Copenhagen ook een assortiment plantenbakken en grotere potten waarmee je je groene vrienden veilig in je appartement, huis of kantoor kunt laten wonen.

Als vazen, plantenbakken en potten niet precies zijn wat je zoekt, kun je ook een duik nemen in de prachtige selectie trays van 101 Copenhagen. Met een dienblad van 101 Copenhagen is het eenvoudig om precies te laten zien wat je wilt. Een goed dienblad kan ook een anker in je interieur zijn - waar je altijd je sleutels, portemonnee of andere spullen kunt vinden.

Tot slot is het belangrijk om de kandelaars van 101 Copenhagen te noemen. Het aanbod is niet zo groot als bij de vazen, potten, plantenbakken en dienbladen, maar door de veelzijdigheid van de prachtige ontwerpen vind je zeker iets leuks om mee te decoreren.  
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.