New Works Woonaccessoires

New Works combineert oud en nieuw, licht en donker, en design en kunst. Hun werk met meubels en verlichting is een eerbetoon aan de traditie van Scandinavisch vakmanschap en bouwt tegelijkertijd voort op de vormen van de moderne tijd. In samenwerking met internationaal bekende ontwerpers communiceren zij een gedeelde passie voor sculpturale vormen en eerlijke materialen. Met New Works elementen in uw inrichting bereikt u een elegante look met een rauwe en moderne Scandinavische expressie.

De sculpturale benadering van design wordt duidelijk weerspiegeld in de spiegels van New Works: Rise & Shine Mirror, waarvan de hoogte kan worden aangepast aan de individuele gebruiker. Aura Mirror is een spannende collectie met vormen die bedoeld zijn om in twee open handen te passen. De naadloze halve bol weerspiegelt zijn omgeving in het hele oppervlak en spreekt zowel het subtiele als het tactiele aan.

Bekijk hier de prachtige lampencollectie van New Works
Toon de 12 van de 12 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.