Metaal Lampen

Lampemesteren herbergt verschillende prachtige metalen lampen, sommige met kleurrijke coatings en andere zonder, elk met een unieke uitdrukking variërend van rustiek tot modern, rauw, industrieel, stijlvol, retro, minimalistisch, elegant, enzovoort. U kunt een metalen hanglamp, tafellamp of plafondlamp krijgen, allemaal gemaakt van duurzaam materiaal dat gegarandeerd jarenlang meegaat. Of u nu minimalistisch, modern, industrieel of retro geïnspireerd bent, u vindt gegarandeerd een lamp die perfect beantwoordt aan uw interieurontwerp en verlichtingsbehoeften. Vind hieronder de lamp van uw dromen in het waar voor je geld assortiment van metalen lampen.
Emina Wandlamp Gold - Lindby
RRP EUR 70,00
Op voorraad
Toon de 36 van de 1836 producten

Metalen lamp

Sommige metalen lampen hebben een onmiskenbaar industriële look en charme die naadloos passen in industriële, vintage-geïnspireerde en zelfs moderne interieurstijlen die een rustiek designelement willen combineren met een verlichtingsbron. Deze stijl is momenteel populair omdat de onconventionele en ruwe touch van metalen lampen gegarandeerd indruk zal maken. Als u daarentegen een minimalistische, ontwerpbewuste en kleurrijke inrichting heeft, kan een lamp van ruw metaal een geweldige manier zijn om een interessant en onconventioneel contrast toe te voegen aan de rest van het huis, dankzij het koele metaal dat de aandacht trekt. Industriële lampen geven vaak een gezellig warm wit licht, waardoor deze populairder zijn voor het creëren van een ontspannen sfeer in huis dan voor het verlichten van fabrieken. Ondertussen dienen industriële metalen lampen ook als mooie rustieke statement stukken die een esthetische, coole en sculpturale touch aan uw inrichting geven.


Natuurlijk kunt u ook een metalen lamp krijgen met een kleurrijke coating die een warme, gezellige, levendige en dynamische uitstraling creëert. Terwijl een pasteltint bijdraagt aan een rustige en zachte uitstraling die naadloos past in de rest van uw inrichting, voegt een fellere kleur een unieke touch toe, omdat het meer in het oog springt en de aandacht trekt, waardoor het een geweldige pasvorm is als u een decoratief element wilt toevoegen. Andere metalen lampen zijn niet gecoat en hebben geen ruwe industriële look. In plaats daarvan hebben deze een geborsteld, glanzend of mat oppervlak dat de lamp een exclusieve en moderne uitstraling geeft die naadloos past in de meeste interieurstijlen.

Welk type metalen lamp u ook zoekt, in ons value for money assortiment vindt u verschillende metalen lampen, zoals wandlampen met en zonder sensoren, tuinlampen voor buiten met en zonder sensoren, vloerlampen lampen, hanglampen, tafellampen, zonnecellampen en inbouwspots voor binnen en buiten. Met andere woorden, wij zijn ervan overtuigd dat wij de perfecte lamp voor u hebben! Als u nog meer metalen lampen wilt bekijken, kunt u hier de rest van onze collectie opvinden
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.