Messing Lampen

Een koperen lamp geeft het soort elegantie en exclusiviteit dat alleen kan worden bereikt met de metallic gouden, gele en roodachtige schakeringen die kenmerkend zijn voor messing. Een messing wandlamp of hanglamp staat prachtig in contrast met een witte inrichting, maar past ook uitstekend in donkergroene, blauwe en zwarte kamers.

Een andere voor de hand liggende keuze is een messing tafellamp. Deze kleine verlichtingsarmaturen doen dienst als sculpturen op het bureau of het dressoir, en hun warme en sterke metaaltinten breken met de bestaande inrichting op de meest stijlvolle manier. Vind ons volledige waar voor je geld assortiment koperen lampen!
Emina Wandlamp Gold - Lindby
RRP EUR 70,00
Op voorraad
Toon de 36 van de 289 producten

Gouden lampen

Gouden lampen geven een buitengewoon exclusieve touch aan uw huis, waar u deze ook plaatst. Een stapje hoger dan de koperen lampen die wij kennen en waar wij van houden, goud is vooral geweldig voor tafellampen die planken, vensterbanken, bureaus en dressoirs sieren. Het kleine gouden beeldhouwwerk brengt gegarandeerd een aanstekelijk gevoel van opwinding in uw huis, en het zal ongetwijfeld het middelpunt van uw kantoor-, woonkamer- of keukeninrichting worden.

Of u nu kiest voor een koperen, gouden of andere metallic tint, u staat voor een mooi en ongelooflijk elegant armatuur die vreugde verspreidt en comfort uitstraalt in de kamer die het geluk heeft om zijn nieuwe thuis te worden.

Messing is een legering van koper en zink. Vergeleken met puur koper is messing harder en duurzamer. Koper is zachter dan messing en beter in het verdelen van warmte, inclusief het geleiden van elektriciteit. Dit betekent dat koper geweldig is voor schalen en soortgelijke items, en het wordt vaak gebruikt in potten en pannen, terwijl messing meestal populair is voor decoratieve items omdat het lichter is dan koper.

Maar messing wordt ook gebruikt voor praktische artikelen - het is beroemd om het materiaal dat wij gebruiken om koperinstrumenten zoals trompetten, fagotten en tuba's te maken, maar het wordt ook gebruikt voor ritsen, sloten en munitie. De kleur varieert afhankelijk van de hoeveelheid zink die is gebruikt om de legering te maken. Een hoge hoeveelheid zink resulteert in een lichtere tint, terwijl legeringen met een grotere hoeveelheid messing roodachtig zullen zijn.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.