Muuto Lampen

De naam Muuto komt van de finse woord “muutos” Het betekent “een nieuwe perspektief” dit is de missie bij Muuto – ontwikkelen van een nieuwe perspektief van een Scandinavische ontwerp. De lampen van Muuto dagen uit met zijn veel heerlijke kleuren, met alternatieve materiaalkeuze. Cosy, Ambit, E27, Wood, Leaf, Fluid en Pull zijn èèn van de populaire lampen van Muuto, deze zijn hieronder te vinden. Wij hebben natuurlijk de gehele collectie van de lampen van Muuto, en u ontvangt altijd een gratis gloeilamp bij levering van uw nieuwe Muuto lamp!
Toon de 36 van de 240 producten

Wilt u meer weten over Muuto lampen?

Muuto is een merk die wereldwijd wordt gewardeerd, en het Scandinavische ontwerp representeert. Het is een merk die zijn ontwerp DNA letterlijk volgt. De verlichting heeft een zachte en een elegante vorm, die nogsteeds voorzien is van een ruwe kant, deze maken de lampen uniek, en onweerstaanbaar. U zult snel een lamp van Muuto herkennen, omdat deze zo scherp, en preciest is. Met hun missie, en filosofie.

Hun ontwerpcollectie heeft grote, en kleine hanglampen, tafellampen, staande lampen, en wandlampen. Elke lamp komt met een unieke uitdrukking, die elke huis versierd. Hun ontwerpcollecties hebben scherpe kleuren, maar ook matte moderne kleuren – er is dus een hoop om uit te kiezen.  

Geïnteresseerd in E27 lamp van Muuto?De hanglamp van E27 is een ontwerpicoon met een heel simpele stijl. De lamp komt met een industriële look, die door zijn eenvoudige gloeilamp heel uniek is. E27 kan gebruikt worden als een enkel lichtbron, in een paar rijen, of in een cluster die een moderne Scandinavische look geeft, als een kroonluchter. Deze ontwerpicoon is ontwikkeld in verschillende kleuren, in matte kleuren, neutrale kleuren, en heldere kleuren. Hierdoor past de lampen in de entee, woonkamer, keuken, of in de kantoor. De lamp is verkrijgbaar van de materiaal siliconenrubber, met een LED gloeilamp.

Één van de lampen van Muuto is de tafellamp “Wood” die is ontworpen door TAF Architects Wood. De lamp heeft focus op een eenvoud van strakke lijnen, deze is een nieuwe vertaling van de normale traditionele architektlamp. De lamp is ontworpen met een hoogwaardige kwaliteit vanuit een pijnboom, deze zorgt voor dat de lampen als een tafellamp op een kantoor, in de woonkamer, als een leeslamp, of in de slaapkamer als een bedlamp gebruikt kunnen worden. De wood lamp heeft een eerlijke, en iconische uitdrukking, en de kabels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, oranje, of groen.

Een andere tafellamp van de ontwerpcollectie van Muuto is de ontwerpcollectie “Control”.            De control lamp is geïnspireerd van de E27 hanglamp, die met een fijne tafellamp versie is gekomen, hierbij is de gloeilamp weer in de focus. Het eenvoudige ontwerp van de tafellamp geeft de gebruikers de mogelijkheid om het licht te veranderen met behulp van een draaiknop. Control is ontworpen vanuit gegoten aluminium, die een simpele en Scandinavische look geeft.

Zoekt u een simpele Scandinavische ruwe en zachte lampen voor uw huis? Dan heeft Muuto zeker iets voor u die uw interesse kan opwekken.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.