OYOY Living Design Mini

Bij het inrichten van een kinderkamer is het cruciaal om meubels en accessoires te kiezen die niet alleen mooi, maar ook praktisch en speels zijn. Bij OYOY Living Design Mini vind je een indrukwekkend assortiment unieke woonaccessoires die vreugde, creativiteit en functionaliteit brengen in elke kinderkamer. Of het nu gaat om een krukje, een knuffeldier, een speelkleed, een kapstok of een vloerkleed, OYOY Living Design heeft alles wat de kamer van je kind nodig heeft om zowel praktisch als leuk te zijn. Geef je kind de beste start met kwaliteitsproducten die hun verbeelding stimuleren en hun ontwikkeling ondersteunen.
Toon de 20 van de 20 producten

Stijlvolle krukjes voor kinderen - stimuleren zelfstandigheid en verkenning


Een krukje voor kinderen van OYOY is niet zomaar een krukje. Het is een uitnodiging tot zelfstandigheid en verkenning voor de allerkleinsten. Met het juiste krukje kan je kind gemakkelijk bij planken, de wastafel of favoriete boeken op de bovenste plank. Het voegt niet alleen een praktische dimensie toe aan de kamer, maar ook een gevoel van autonomie en beheersing voor je kind. Het assortiment van OYOY omvat verschillende soorten krukjes, elk met unieke functies en ontwerpelementen die perfect passen in elke kinderkamer.

Een krukje zoals de Rabbit Step Stool is een charmante toevoeging aan elke kinderkamer met zijn stevige constructie, waardoor het perfect is voor kleintjes die wat extra hulp nodig hebben bij het bereiken van de wastafel of het bad. Met zijn ergonomische handgreep is hij ook gemakkelijk te verplaatsen, waardoor hij ideaal is om de onafhankelijkheid van je kind te ondersteunen. Aan de andere kant is de Iro Stacking Stool een veelzijdige oplossing die zowel functionaliteit als esthetiek biedt in de kinderkamer. Deze stapelstoel is perfect voor peuters omdat hij kan fungeren als stoel, nachtkastje of als interactief onderdeel van het spel. Tot slot hebben ze de Arca Stool, een elegant en modern krukje dat een charmant tintje geeft aan elke kinderkamer. Met zijn eenvoudige ontwerp en duurzame constructie is dit houten krukje ideaal voor oudere kinderen die een stabiele en stijlvolle oplossing nodig hebben om bij planken of ladenkasten te kunnen.

Of het nu gaat om de Rabbit Step Stool, Iro Stacking Stool of Arca Stool, de krukjes van OYOY zijn ontworpen om de onafhankelijkheid en verkenning van kinderen aan te moedigen. Met hun unieke eigenschappen en stijlvolle ontwerp zijn deze krukjes een onmisbaar onderdeel van elke kinderkamer die zowel functionaliteit als esthetiek nastreeft.

Kinderkapstok - organiseren met stijl


Een kinderkapstok van OYOY is meer dan alleen een plek om jassen en tassen op te hangen. Het is een manier om orde en stijl te brengen in de kinder- of gang. Met verschillende vormen en figuren zoals dieren of wolken wordt de kapstok niet alleen een praktische oplossing, maar ook een decoratief element dat persoonlijkheid toevoegt aan de kamer. Je kind zal het geweldig vinden om zijn favoriete jas of rugzak aan deze speelse haken te hangen.  

Kindertapijt en speeltapijt - krijg een wonderland onder de voeten


Een kindertapijt van OYOY is meer dan alleen een manier om de vloer te bedekken. Het is een bron van comfort, creativiteit en spel. Met zachte materialen en levendige patronen creëert het tapijt niet alleen een comfortabel oppervlak om op te spelen, maar ook een ruimte waar je kind zijn verbeelding en creativiteit de vrije loop kan laten. Van het bouwen van tapijtforten tot het spelen met speelgoedauto's, dit tapijt zal een onmisbaar onderdeel zijn van het spel van je kind.

Stel je eens voor hoe een kinderkamer verandert in een magisch wonderland met een speeltapijt van OYOY. Een speeltapijt is niet alleen een zacht en gezellig oppervlak om op te spelen, het is ook een universum van verbeelding en spel. Je kind zal uren ontdekken en verhalen verzinnen op de prachtige speelkleden, en met de verschillende patronen, kleuren en thema's kan het speelkleed in een paar seconden in van alles veranderen. OYOY's assortiment van speelkleden omvat een verscheidenheid aan unieke ontwerpen die uitnodigen tot spelen, leren en ontdekken voor kinderen van alle leeftijden.

Een van deze speeltapijten is de Nautilus Hopscotch, die een ronde vorm heeft met nummers erop, zodat kinderen hun weg kunnen hinkelen door een leuk en uitdagend hinkelparcours. Dit speeltapijt is niet alleen leuk, maar helpt ook om de motoriek en het getalgevoel van kinderen op een speelse manier te ontwikkelen. Het Toucan speelkleed is een ander kleurrijk en levendig kleed met een prachtige toekanvogel erop, waardoor het zowel een visueel genot is, maar ook een kans voor kinderen om de wilde dieren van de jungle te verkennen en zich in te beelden. Daarnaast is het Avontuur Speelkleed een speelkleed met verschillende landschappen en wegen erop, wat eindeloze mogelijkheden biedt voor spel en verbeelding. Deze mat is perfect voor kinderen die graag met auto's, treinen of andere voertuigen spelen. Door de wegen op het kleed te volgen, kunnen kinderen verschillende omgevingen verkennen en hun eigen verhalen en avonturen creëren.

Of het nu gaat om het Nautilus Hinkelpad, de Toekan of het Avonturen Speelkleed, de speelkleden van OYOY bieden een wereld van spelen en leren onder de voeten van kinderen. Met hun fantasierijke ontwerpen en functionele eigenschappen zijn deze speelkleden een geweldige aanvulling op elk kinderland dat de verbeelding en creativiteit van kinderen wil stimuleren.

Kinderzwembad - spelen en afkoelen in je eigen tuin


Als het gaat om zomerplezier en afkoeling voor de kleintjes, is een zwembad van OYOY de perfecte oplossing. Hier biedt OYOY een selectie van charmante zwembaden, waaronder het speelse Giraffe Zwembad, het kleurrijke Moni Zwembad en het schattige Olifanten Zwembad, allemaal verkrijgbaar in twee maten, dus er is iets voor elke leeftijd en tuin. Elk zwembad wordt ook geleverd met een bijpassende strandbal om de zomerervaring voor de kinderen compleet te maken. Of het nu een dagje in de achtertuin, op het strand of bij het zwembad is, deze zwembaden van OYOY zorgen voor uren speelplezier en verkoeling onder de zon voor de kleintjes in het gezin.

vind hier meer unieke woonaccessoires voor kinderen van merken als ferm LIVING, Bloomingville en vele anderen
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.