Rørhat

De Rørhat is snel een van onze meest populaire lampen geworden. De eenvoudige lijnen en geweldige prijs in combinatie met hoogwaardige en eersteklas materialen zorgen voor een lamp die echt het doelwit raakt. Rørhat van LIGHT-POINT voegt niet alleen een tijdloze elegantie toe aan hun brede selectie, maar is ook 100% gemaakt in Denemarken. Rørhat maakt een ietwat onconventioneel productieproces door - het grondig solderen van alle gewrichten vraagt om de nu zeldzame vaardigheid van braziery, of gespecialiseerd metaalwerk in messing.
Toon de 36 van de 46 producten
Deze prachtige en eenvoudige halve cirkel is verkrijgbaar in een opwindende reeks kleuren en materialen. Kies voor eenvoudig en rustiek in zwart, wit of roestvrij of gegalvaniseerd staal, of wees wat avontuurlijker met prachtig onbewerkt koper of gepolijst koper, messing of chroom.

Er zijn tal van opties beschikbaar als u uw Rørhat uniek wilt maken en u kunt ze gebruiken hoe en waar u maar wilt, van een rij verkeerspalen langs uw oprit tot een stel wandlampen aan de zijkant van uw huis.
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.