Koperen lampen

LAMPEN MET KOPEREN AFWERKING


Metallic kleuren zijn de laatste jaren erg in de mode en vooral koperen lampen, met hun roodachtige en aardse tinten, hebben aan populariteit gewonnen bij de Denen. Koperen lampen zijn zeer decoratief en de glanzende oppervlakken zorgen voor gloeiende en warme lichtreflecties in de kamer. Ze passen prachtig bij alle neutrale kleuren voor zowel binnen als buiten. Ze zijn er in vele soorten - zowel voor de elegante en stijlvolle woning, maar ook voor de meer rustieke inrichting. Koper wordt voor veel doeleinden gebruikt, of het nu gaat om kabels, computeronderdelen en draden, omdat het metaal elektriciteit en warmte goed geleidt. Bovendien is koper een prettig en zacht metaal om mee te werken. De rode kleur van het metaal komt door de elektronenverbindingen die in koper werken. Kortom, deze elektronenverbindingen kunnen gemakkelijker de hoeveelheid energie uitzenden in het natuurlijke rode licht dat wordt teruggekaatst.Er is waarschijnlijk geen bureau waar deze stijlvolle en elegante koperen lamp niet goed zou staan. De 205 tafellamp in zwart en koper van Lampe Gras geeft comfortabel en direct licht dat ook prettig is om bij te lezen en schrijven. Met de verstelbare armen kan de lamp in vele richtingen worden gedraaid en gedraaid, zodat het licht precies op de juiste plek valt. 205 is ook verkrijgbaar met een chromen frame.
Ook onder de staande lampen zijn er elegante modellen die je interieur een echt vleugje elegantie geven. De Minerva van Lindby gebruikt een industriële look in zijn ontwerp en staat op een statief dat lijkt op iets waar je een spiegelreflexcamera op vastklemt. Dit geeft de lamp een spannend contrast en de elegante parabolische kap voegt interesse en schoonheid toe aan de prachtige vloerlamp.
Als de plafondverlichting in je huis een vleugje elegantie en functionaliteit nodig heeft, kunnen we niets anders aanraden dan de iconische Joudy-serie van Lindby. De prachtige Joudy 4 plafondlamp is spotverlichting die het stereotype doorbreekt dat spots anonieme, kleine lichtbronnen aan het plafond zijn. Lindby gebruikt glanzend messing om de vier lichtbronnen te maken, die prachtig gericht zijn op zowel kledingkasten als door de kamer heen, en de ruimte echt opvrolijken.
Voor een robuustere en industriële look raden we de Julin van Lindby aan, die bestaat uit vier spots op twee aparte rails die samenkomen in een enkele kap. De architecturale lampachtige spots hebben een strak zwart ontwerp en binnenin elke spot is de binnenkant van de kap bekleed met koperkleurig metaal. De prachtige plafondlamp is in hoge mate verstelbaar en biedt zowel praktisch als comfortabel licht omdat elke kap gedraaid en aangepast kan worden.
In de wereld van wandlampen kun je Karam van Arcchio tegenkomen, die er extreem minimaal en bijna futuristisch uitziet. Een enkel stuk gebogen metaal vormt de buitenste kap die de binnenkant van de lamp beschermt en verbergt. Het metaal is zwart gekleurd, maar binnenin de kromming zit een gebogen, koperkleurig stuk metaal dat de ingebouwde LED-spoor zowel omhoog als omlaag reflecteert op de muur waaraan de lamp hangt. Gebruik de lamp in de woonkamer, het kantoor of de gang, waar hij zeker een extra vleugje kleur zal toevoegen.
Koperen lampen zijn natuurlijk ook decoratief en geschikt als buitenverlichting!
Deze Rørhat van Light Point met zijn mooie en eenvoudige halve cirkel is ideaal om in je tuinperk of langs de oprit te plaatsen. Je kunt er namen of adressen onder zetten en de lamp kan ook worden gebruikt bij de ingang van het huis. Rørhat is ook verkrijgbaar om direct aan de muur te bevestigen.
Bij Lampenmaster vindt u een ruime keuze aan koperen lampen voor uw huis of tuin!