Black Friday 2023 bij Lampenmaster.be

Bent u lid geworden van onze klantenclub? Ontvang dan alle Black Friday aanbiedingen!Black Friday staat voor de deur. Als u op de hoogte wilt blijven van onze prachtige aanbiedingen, volg deze dan hier of word lid van onze klantenclub. U hoort altijd als een van de eersten over onze kortingen. Black Friday is op 24 november 2023 en we hebben heel veel geweldige aanbiedingen in petto!


Beproef je geluk in ons dropspel en win je mandje!

Als lid van onze klantenclub krijgt u ook... • Exclusieve aanbiedingen
 • Ongelooflijke acties
 • Interessante blogberichten
 • Schitterende nieuwe productaankondigingen als een van de eerste
 • Kennis over wat er nu trending is
 • Inzicht in beroemde ontwerpers
 • Geweldige wedstrijden en nog veel meer...

  U kunt zich op ieder moment afmelden voor onze nieuwsbrief.

 • Black Friday aanbiedingen

  Traditiegetrouw hebben wij een ongelooflijke reeks Black Friday-aanbiedingen voor u. Op zoek naar een bijzondere designlamp, buitenverlichting voor uw tuin of een kinderlamp? Vind hier wat u zoekt bij Lampenmaster en profiteer van onze geweldige aanbiedingen.

  Maar waar kwam deze dag vandaan en wanneer sprong Denemarken op de kar? Vind de antwoorden op deze vragen en nog veel meer hieronder.

  Wat is Black Friday?

  Black Friday wordt jaarlijks gevierd op de vrijdag na Thanksgiving en is een dag waarop fysieke en online winkels speciale aanbiedingen hebben. Het is een dag met ongelooflijke acties, dus het is geen verrassing dat het zo populair is geworden.

  De traditie begon in de VS en Black Friday was bedoeld als een winkeldag om het kerstseizoen af te trappen en mensen aan te moedigen naar de winkel te gaan na een geslaagde Thanksgiving. De vele ongelooflijke aanbiedingen waren bedoeld om consumenten aan te trekken, en dat is gelukt. Black Friday is een grote dag geworden in de VS. Sommige werknemers krijgen een vrije dag en anderen beginnen voor zonsopgang in de rij te staan voor hun favoriete winkels. Niemand wil de ongelooflijke aanbiedingen missen, en wij weten zeker dat u er hetzelfde over denkt. Door u aan te melden voor de nieuwsbrief van Lampenmaster, hoort u als eerste over de ongelooflijke acties die op u wachten in onze Black Friday uitverkoop.

  Black Friday lampen in de uitverkoop

  Om deze grote winkeldag te vieren, bieden wij designlampen aan tegen ongelooflijke prijzen. Bij Lampenmaster vieren wij al jaren Black Friday en dat doen wij dit jaar ook weer door geweldige

  Black Friday lampen aan te bieden tegen onverslaanbare prijzen! Het vinden van de perfecte lamp, zowel voor binnen als buiten, kan een uitdaging zijn. Maar de juiste lamp kan een statement piece zijn dat u voor altijd bewaart. Dat gezegd hebbende, waarom zou u niet wat geld besparen op uw statement stuk? Een fantastisch ontwerp waar u voor altijd van zult houden, wordt alleen maar beter door een beetje op het prijskaartje te besparen.
  In 2015 brak de dag alle records in Denemarken. Gemeten naar het aantal Dankort-transacties werd het de grootste winkeldag ooit. Dat zegt iets over het formaat van de dag en de deals die alleen op deze speciale dag te vinden zijn. Hoewel de dag zijn oorsprong vindt in de VS, waar hij een ongekend succes heeft, is hij ook zeer goed ontvangen in Denemarken. Het succes van de shoppingdag in Denemarken is te danken aan het grote aanbod en de geweldige aanbiedingen. Je vindt er van alles in de uitverkoop, van diepvriezers tot hondenkleding en natuurlijk verlichting. Je vindt een overvloed aan hanglampen, tafellampen, vloerlampen, wandlampen en buitenverlichting bij Lampenmaster.

  Shop Black Friday verlichting bij Lampemesteren en doe mee aan het grootste koopfeest van het jaar!