Bulb

Lamp SR1 en SR2 zijn Sofie Refer's eerbetoon aan de ouderwetse gloeilamp, en door deze lampen is de Deense lichtkunstenaar erin geslaagd om de nieuwe en de oude millennia te combineren. Een moderne klassieker is geboren.

Met zijn dikke transparante glas verwijst de vorm naar de eerste elektrische lampen. Refer volgt de elegante Scandinavische traditie en voegt haar eigen passie en vrouwelijke intrige toe aan de geschiedenis van Deense verlichtingsontwerpen.

De kleine onregelmatigheden in het mondgeblazen glas zorgen ervoor dat elke hanger uniek is en bijdraagt aan het verhaal van de persoonlijke bijdrage van de blazer aan het proces van het maken van een modern object met behulp van oude technieken.

De grotere Mega Bulb SR2 is verkrijgbaar in verschillende versies met goud of zilver in combinatie met transparante elementen, daardoor is er een reeks aan fascinerende combinaties tot stand gekomen.

De Bulb-hanger heeft de volgende onderscheidingen ontvangen:
Chicago Athenaeum - Good Design Award 2001
Museum voor architectuur en design - Wallpaper Design Award 2006 voor de beste verlichting
Mega Bulb SR2 Hanglamp Transparant - &tradition
Voor EUR 149,00
Kies optie om de voorraadstatus te zien:
Toon de 2 van de 2 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.