Kerstideeën voor haar

Wat wil jij voor kerst? Of weet je niet wat je een van je vrienden, vrouw of vriendin moet geven?

We komen langzaam dichter bij kerstavond en dat betekent dat de kerstinkopen steeds hoger op onze To Do-lijstjes komen te staan. Als je op zoek bent naar ideeën voor een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij ons vind je geweldige aanbiedingen voor kerstcadeaus voor verschillende budgetten:
Van €40-€400

Van €40-€400

1. Carrie (White) van Menu

1. Carrie (White) van Menu

Carrie is een ongelooflijk mooie lamp die ook nog eens perfect draagbaar is. De lamp is oplaadbaar, wat betekent dat je hem bijna overal mee naartoe kunt nemen. De inspiratie voor het ontwerp komt rechtstreeks van het Deense woord "hygge". Deze lamp van Menu biedt talloze gebruiksmogelijkheden, zoals op je nachtkastje, op je bureau of als alternatief voor de kaarsen op je eettafel.

Carrie Tafellamp (Wit) - €134
4. Follow Me van Marset

4. Follow Me van Marset

De Follow Me lamp is verkrijgbaar in twee maten. Deze mooie, decoratieve lamp is draagbaar, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen. De lamp is oplaadbaar en als hij eenmaal volledig is opgeladen, gaat de batterij tot 20 uur mee. De mat witte kleur zorgt voor een licht en stijlvol ontwerp. Follow Me is ongelooflijk flexibel en is zeer decoratief, of je hem nu binnen of buiten gebruikt. Beide maten verkrijgbaar hier.

Follow Me - vanaf €188
5. Milk van &tradition

5. Milk van &tradition

Milk is een schattig melkkrukje dat is omgetoverd tot een prachtige tafellamp. De tafellamp is ongelooflijk populair en komt vaak voor in Scandinavische huizen. De melklamp is dimbaar en kan overal worden neergezet waar je extra licht nodig hebt. De lamp is ook verkrijgbaar in naturel hout, donker geolied hout en zwart, die je allemaal kunt bekijken hier.

Melk - €134
6. NH1217 van Artemide

6. NH1217 van Artemide

NH1217 is een kleine lamp die een zacht, sfeervol licht creëert. Dit leuke, kleine lampje heeft verschillende functies en is ongelooflijk flexibel, want je kunt het overal monteren of ophangen waar je maar wilt. Beschikbaar om te bekijken hier.

NH1217 van Artemide - €201
7. Flowerpot VP3 (Matte Black) van &tradition

7. Flowerpot VP3 (Matte Black) van &tradition

De Flowerpot VP3 Tafellamp is over het algemeen een vrij populaire lamp, maar toen de matzwarte versie werd uitgebracht, steeg de vraag enorm. De tafellamp is geïnspireerd op het Flower Power tijdperk van de jaren 60 en 70 en is een absoluut stijlvolle lamp. Flowerpot VP3 is verkrijgbaar in een reeks prachtige kleuren, die je allemaal hier kunt bekijken.

bloempot VP3 - €214
9. Caravaggio Read van Lightyears

9. Caravaggio Read van Lightyears

De Caravaggio Read tafellamp is de zusterlamp van de beroemde Caravaggio collectie van Lightyears. De klassieke lampenkap kan worden gekanteld om ervoor te zorgen dat het licht precies in de richting stroomt die jij wilt. De compacte voet zorgt ervoor dat de tafellamp op verschillende plekken in huis kan worden neergezet. Je kunt de Caravaggio Read collectie hier bekijken.

Caravaggio Read - vanaf €276
10. Panthella Mini van Louis Poulsen

10. Panthella Mini van Louis Poulsen

Panthella Mini is een designklassieker van Louis Poulsen. Deze lamp kan overal in huis worden geplaatst en is verkrijgbaar in elf prachtige kleuren. De ontwerper is Verner Panton die bekend staat om zijn prachtige ontwerpen. Bekijk de collectie Panthella Mini lampen hier.

Panthella Mini - vanaf €313
11. Baby Dome (Aluminium) van Mater

11. Baby Dome (Aluminium) van Mater

Baby Dome van Mater is een bekroonde lamp ontworpen door Todd Bracher. Deze tijdloze, iconische lamp creëert een zachte en warme gloed. Bekijk Baby Dome in alle kleuren hier.

Baby Dome - vanaf €268
Van €400-€1.000

Van €400-€1.000

1. Yuh van Louis Poulsen

1. Yuh van Louis Poulsen

De Yuh Tafellamp van Louis Poulsen is een mooie, eenvoudige en flexibele lamp. Het licht van de lamp is gericht, naar beneden gericht en verblindt niet. Bovendien is het licht dimbaar. Bekijk de hele Yuh collectie hier hier.

Yuh collectie - vanaf €472
2. IC T1 Low Brass van Flos

2. IC T1 Low Brass van Flos

IC T1 Low Brass van Flos is een eenvoudige lamp met een elegant ontwerp. De lamp is verkrijgbaar in messing en chroom. De IC collectie bestaat uit een staande lamp, tafellamp, staande lamp en hanglamp, die allemaal beschikbaar zijn om te bekijken hier.

IC collectie van Flos - vanaf €446
4. Kaiser Idell 6556 (Matte Black) van Fritz Hansen

4. Kaiser Idell 6556 (Matte Black) van Fritz Hansen

De Kaiser Idell Tafellamp is een unieke, elegante en mooie lamp die bekend staat om zijn mooie lampenkap. Als je te maken hebt met een lamp van Fritz Hansen, kun je er zeker van zijn dat je een stuk vakmanschap van hoge kwaliteit in handen hebt. Als bijzonderheid kan dit model Kaiser Idell 15 graden naar achteren en 18 graden naar voren worden gekanteld.

Kaiser Idell Tafellamp (Mat Zwart) 6556-T - €526
5. 317 Tafellamp (Zwart) van Lampe Gras

5. 317 Tafellamp (Zwart) van Lampe Gras

De 317 Tafellamp in zwart van Lampe Gras is een unieke lamp met een prachtige vorm en een prachtig ontwerp. De 317 Tafellamp heeft een industrieel ontwerp dat onberispelijke kwaliteit en uitmuntend vakmanschap biedt. De lampenkap is verkrijgbaar in verschillende kleuren, die je allemaal kunt bekijken hier.

317 Tafellamp - vanaf €534
6. Mantis BS3 van Schottlander

6. Mantis BS3 van Schottlander

De Mantis BS3 Tafellamp van Schottlander is een elegante, industriële lamp met een prachtig ontwerp. Deze lamp is perfect geschikt voor gebruik op verschillende plekken in huis, maar de perfecte plek is bij een verstelbaar bed, omdat de lamp flexibel en functioneel is.

Mantis BS3 - €597
7. PH 2/1 Tafellamp van Louis Poulsen

7. PH 2/1 Tafellamp van Louis Poulsen

De PH 2/1 Tafellamp van Louis Poulsen is een echte klassieker, en niet te vergeten een internationaal designicoon. De tafellamp produceert een naar beneden gericht licht en is ontworpen met een reflecterend systeem met meerdere lampenkappen. Dit zorgt voor een harmonische lamp die niet verblindt.

PH 2/1 Tafellamp - €634
8. Bestlite BL1 Tafellamp van Gubi

8. Bestlite BL1 Tafellamp van Gubi

De Bestlite BL1 Tafellamp van Gubi is een perfect minimalistische lamp die zeer geschikt is voor thuiskantoren, creatieve ruimtes, bij het bed en in de woonkamer. Dit designicoon van Gubi biedt een scala aan mogelijkheden. Deze lamp is wereldberoemd en wordt vaak geassocieerd met Winston Churchill.

Bestlite BL1 Tafellamp - vanaf €599

We hopen dat deze lijst je kerstinkopen een beetje gemakkelijker heeft gemaakt en zo niet, dan zijn we altijd bereid om je vragen te beantwoorden en je te helpen de juiste keuze te maken.

Vanwege Lampenmaster, Prettige Kerstdagen.