Singles' Day bij Lampenmaster

De internationale Singles 'Day op 11/11 is de grootste traktatie dag van het jaar. In 2023 viert Lampenmaster Singles 'Day met een scala aan prachtige aanbiedingen, van donderdag 11 november tot en met zondag 14 november. Alle drie de dagen staan diverse spannende aanbiedingen geheel in het teken van deze bijzondere dag - sommige slechts in beperkte aantallen, dus wacht niet te lang!


Wat vieren we nu eigenlijk op Singles ’Day?

Singles 'Day (oftewel Guanggun Jie, zoals het in China wordt genoemd) was oorspronkelijk een poging om de gelijkheid en eenzaamheid van het single-zijn te doorbreken. Het verhaal doet de ronde dat dit het gesprek was tussen vier studenten aan de Nanjing University terug in 1993. Om de uniformiteit te doorbreken, besloten ze het single-zijn te vieren met een dag vol leuke activiteiten samen met hun vrienden. De datum om Singles 'Day op 11 november vast te leggen was geen willekeurige beslissing. Het is namelijk de dag van het jaar met het hoogste aantal "singles" (1s): 1-1/1-1.

De traditie verspreidde zich al snel naar andere universiteiten in China en later naar andere landen over de hele wereld. In de eerste jaren werd Singles ’Day gezien als een reactie op Valentijnsdag, en de aanbiedingen waren meestal op maat gemaakt voor slechts alleenstaanden. Tegenwoordig kan er op Singles ’Day een aanbieding zijn voor vrijwel alle soorten producten, net als op Black Friday. Of u nu vrijgezel bent of niet, het is belangrijk om te onthouden dat u uzelf moet trakteren. Er is ruimte voor genot en het is de perfecte powerboost voordat we de kerstperiode ingaan. Trakteer uzelf of iemand van wie u houdt op een nieuwe lamp. Naast het plezier van het geven van een cadeau, ontvangt u zelf ook een cadeau om het hart van uw huis te verlichten of een gezellige sfeer te creëren, of u nu samen bent met de mensen van wie u houdt of van uw eigen gezelschap geniet.