Zachtgroen – Een nieuwe opvallende kleur is de trend

Er zijn verschillende redenen voor dat de groene kleur de trendkleur is geworden. Een van de redenen is dat wij ons meer interesseren in het milieu en in ecologisch gebruik. De groene kleur geeft ons een signaal van modernisme, alsof u veel groene planten in uw woning heeft. U kunt de groene kleur kiezen om een sfeer te creëeren voor een rustgevende omgeving, waar u zich terug kunt trekken van de digitale wereld.

Een kleur in de trend – Terug naar de Natuur

De groene kleuren creëen een verfrissende uitstraling in uw interieur. U voelt zich dichterbij de natuur. De kleur geeft een rustgevend gevoel in uw interieur.

In de komende jaren is er meer focus op mentaliteit, gezondheid en wellnessbewegingen. Neutrale verfijnde en zachte kleuren, dat een gevoel geeft van stilheid en rust. De groene kleuren op de muren en de meubels, op de moderne tapijten met motieven van de natuur en in inrichtingen in de kleuren van de natuur, dat een gevoel geeft van ontspanning. Zowel binnen als buiten het huis zorgt het voor een ontspannende omgeving. Het Scandinavisch decor heeft vooral rekening gehouden met de elementen van de natuur, hier krijgen zowel de materialen als het gebruik van de kleuren aandacht.

Een nieuw lamp dat doet denken aan de natuur

In samenwerking met &tradition, hebben wij bij Lampenmaster ons eigen collectie Verner Pantons populair Flowerpot VP3 Tafellamp en Flowerpot VP1 Hanglamp, in de kleur zachtgroen. Het past perfect bij de huidige trend in inrichtingen van moderne stijl, dat al een groot succes is.

Het kiezen van de juiste kleur is nooit eenvoudig. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de juiste kleur hebben gekozen uit de talloze kleuren. De prachtige kleur is voorgekomen uit de inspiratie van de groene weide, dat past bij de vraag van de groeiende bevolking met het verlangen om de natuur in huis te brengen, hierdoor kunnen we ontspannen.
Een verlichting in de favoriete kleur van de natuur

Een verlichting in de favoriete kleur van de natuur

Een verlichting in een kleur dat zorgt voor een ontspanning, en tegelijkertijd veel aandacht trekt. Bekijk de stijlvolle lamp Ambit Hanglamp van Muuto, een perfecte keuze voor boven uw salontafel of boven uw eettafel. Verkrijgbaar in drie verschillende maten, dat zowel alleen als in een cluster opgehangen kan worden. In een hoekje in uw woonkamer of boven uw kookeiland, voor een perfecte look.

De delicate Costanza serie van Luceplan, in een zachte delicate groene kleur, dat zorgt voor een ontspanning. Verkrijgbaar als hanglamp, vloer- en tafellamp. Het past in elke interieur van alle stijlen. Een uiterst mooi lamp in de kleur avocadogroen Diablo serie, een heel unieke en decoratieve serie van lampen, dat ontworpen is door Belid, zowel als hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen van een comfortabel, verblindingsvrije licht.      

Voor een elegante lamp, bekijk de femini Kabuki van Kartell, naast de frisse groene kleur in een interieur van een zeer speciale look. Of u nu kiest voor een hanglamp, tafellamp of een vloerlamp, de lampen geven een fantastische look in uw inrichting en reflecteren elke ruimte.      

Een decoratieve collectie van DybergLarsen de mooie lamp Illumin Desert Sage Hanglamp, in de kleur groen, dat zorgt voor een ontspannende omgeving. De mooie hanglamp heeft een vorm van een lotusbloem. Het geeft een gevoel alsof de natuur in uw interieur is.

Bij Lampenmaster hebben wij een brede keuze van lampen in groene tinten, die u hier kunt vinden.

Een tijdloze klassieke lamp met de nieuwe kleur is de trend nu


De populaire lamp van Flowerpot is ontworpen door Verner Panton in de jaren zestig. Hij bleef geïnspireerd door de Flowerpower beweging. Zijn ontwerp is van een symmetrisch design van een mooie lamp, dat een sfeervolle licht straalt. De lampenkap bestaat uit twee halve kogels, waarvan de gloeilamp is verborgen in de kleinste halve kogel. De kleinste halve kogel is precies de helft van de grote halve kogel, dat zich boven de lamp bevindt.

De tijdloze lamp heeft zijn waarde bewezen als een designklassieker. Een stuk Deense geschiedenis van het design dat in elke ruimte past. Het is een gewenste lamp van de retrobeweging, dat ons nog steeds trekt. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van een groene kleur van een Design ontworpen door Verner Panton een groot succes zal worden.  

Bekijk hier de prachtige lamp van Flowerpot in de kleur zachtgroen.