Zeewaterbestendige lampenHEAD FOR THE COAST -
THE ULTIMATE GUIDE TO SEAWATER RESISTANT LAMPS
De beukende golven, harde wind en zoute zee zijn voor veel mensen dagelijkse realiteit en vormen een bijzondere uitdaging voor de duurzaamheid van je huis. Vooral in kustgebieden kunnen de barre weersomstandigheden onvergeeflijk zijn voor je buitenverlichting. Daarom is het cruciaal om lampen te kiezen die deze invloeden kunnen weerstaan. Toonaangevende merken zoals Nordlux, Paulmann en DCW zijn de uitdaging aangegaan en hebben lampen gemaakt van zeer duurzame materialen die de krachten van de natuur kunnen weerstaan en jarenlang hun functionaliteit behouden. Hieronder kun je de verschillende buitenlampen bekijken die geschikt zijn voor ruwe kustomgevingen, zodat je de perfecte zeewaterbestendige lamp voor jouw huis kunt vinden!
<hr><font size="+2">NORDLUX</font>


NORDLUX

Het Deense Nordlux staat bekend om hun indrukwekkende assortiment buitenverlichting dat esthetiek en functionaliteit op een unieke manier combineert. Met een focus op materialen zoals messing, koper en cortenstaal creëert Nordlux buitenlampen die niet alleen mooi zijn, maar ook bestand tegen zelfs de zwaarste Scandinavische weersomstandigheden. Hun expertise in gegalvaniseerd staal is opmerkelijk, wat tot uiting komt in hun brede assortiment lampen die gemaakt zijn om de barre omstandigheden te weerstaan, vooral in kustgebieden.

Dankzij de geavanceerde galvanisatietechnologie zorgt Nordlux ervoor dat hun buitenlampen duurzaam en roestvrij blijven, zelfs na jaren van blootstelling aan wind, weer en zoute lucht. Het geavanceerde chemische proces achter galvanisatie creëert een beschermende oppervlaktelegering die het staal effectief beschermt tegen roest en andere schadelijke milieu-invloeden. Hun thermisch verzinkte lampen vereisen minimaal onderhoud en ontwikkelen na verloop van tijd een prachtige, unieke patina die hun esthetische aantrekkingskracht alleen maar vergroot. Als u echter de levensduur van uw Nordlux lampen wilt verlengen, is regelmatig schoonmaken aan te raden, vooral in kustgebieden om zoutafzetting te verwijderen.
Nordlux's toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid strekt zich ook uit tot hun unieke "Designed for Seaside" oppervlak, met een ongekende garantie van 10 jaar tegen aantasting van het oppervlak. Met dit unieke aanbod bevestigt Nordlux hun engagement om producten van de hoogste kwaliteit te leveren die zelfs de meest veeleisende buitenomgevingen met stijl en duurzaamheid aankunnen. Hun innovatieve aanpak en passie voor design maakt hen tot een toonaangevende speler in buitenverlichting en hun producten worden wereldwijd zeer gewaardeerd door zowel professionele als particuliere klanten. Nordlux blijft de norm bepalen voor buitenverlichting door technologie, esthetiek en duurzaamheid op een unieke manier te combineren die een lichtgevend verschil maakt in elke buitenomgeving.

Onder de indrukwekkende reeks buitenlampen van Nordlux kunnen we de Aleria outdoor wandlamp en Helix wandlamp uitlichten, beide gemaakt voor de uitdagende Scandinavische weersomstandigheden met een uniek maritiem ontwerp dat het rauwe en rustieke benadrukt.

ZIE HIER MEER NORDLUX BUITENLAMPEN
<hr><font size="+2">LAMPE GRAS </font>


LAMPE GRAS

De eerste lijntekeningen voor de iconische la Lampe Gras-serie werden voor het eerst gemaakt in 1921 door de innovatieve architect, Bernard-Albin Gras en zijn vandaag de dag een begeerd verzamelobject voor designliefhebbers over de hele wereld. De serie is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende modellen, die allemaal worden gekenmerkt door hun eenvoudige en robuuste ontwerp. Het is dan ook geen verrassing dat het Lampe Gras design ook verkrijgbaar is als buitengewone buitenlampen die geschikt zijn voor de bergen of kustgebieden waar de weersomstandigheden extra zwaar kunnen zijn voor buitenverlichting.

Met hun robuuste constructie en zeewaterbestendige ontwerp zijn de 304 Classic Outdoor Seaside wandlampen perfect ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Dit model is verkrijgbaar in zowel een moderne zwarte kleur als in een rustiek, ruw koperen materiaal, waardoor het wordt benadrukt als een tijdloos designstuk in buitenruimtes. De zoutwater- en corrosiebestendigheid van deze lampen maakt ze perfect voor het verlichten van zelfs de meest blootgestelde gebieden en zorgt voor langdurige en betrouwbare prestaties, ongeacht de zware omstandigheden.

ZIE HIER BUITENWANDLAMPEN VAN LAMPE GRAS
<hr><font size="+2">PAULMANN</font>


PAULMANN

Door het hoge zoutgehalte in de lucht worden verlichtingsarmaturen in kustgebieden blootgesteld aan sterkere milieu-invloeden dan op andere plaatsen, wat leidt tot een verhoogde corrosie van zowel metalen als kunststof materialen. Daarom gebruikt het Duitse Paulmann op maat gemaakt zeewaterbestendig kunststofmateriaal om ervoor te zorgen dat uw buitenarmaturen zelfs in de buurt van de zee beschermd blijven tegen corrosie en lang mooi blijven.

Met hun veerkrachtige constructie en op maat gemaakte zeewaterbestendige kunststof zijn Zenera Outdoor Bollard SWR en Kulma Outdoor Bollard SWR slechts enkele van de vele voor de hand liggende opties, perfect ontworpen om bestand te zijn tegen barre weers- en windomstandigheden in de buurt van kustgebieden. Met deze lampen en de rest van de SWR-lampen van Paulmann bent u verzekerd van langdurige en betrouwbare verlichting in uw buitenruimten - en als extra bonus zijn sommige varianten ook uitgerust met een schemersensor, bewegingsdetector of zijn ze insectvriendelijk gemaakt voor gebieden waar veel insecten voorkomen.

ZIE HIER HET VOLLEDIGE REGLEMENT ZEEWATERBESTENDIGE LAMPEN VAN PAULMANN
BEKIJK HIER ONS VOLLEDIGE ASSORTIMENT ZEEWATERBESTENDIGE LAMPEN