Søren Ravn Christensen's prachtige ontwerp Asteria is nu verkrijgbaar als wandlamp

12 februari 2024
Søren Ravn Christensen's prachtige ontwerp Asteria is nu verkrijgbaar als wandlamp
De populaire en inmiddels alomtegenwoordige Asteria verlichtingscollectie van het Deense designmerk Umage vormt de perfecte balans tussen functie en gratie. Asteria is het geesteskind van de Deense ontwerper en oprichter van Umage, Søren Ravn Christensen, die de lamp heeft gecreëerd op het kruispunt van design, technologie en vakmanschap. Als je nieuwsgierig bent naar de originele ontwerpen van Søren Ravn Christensen, kun je meer van zijn prachtige creaties hier. vinden.

Met zijn speciaal ontworpen LED-paneel en minimalistische buitenkant heeft Asteria een tijdloze aantrekkingskracht, die nooit uit de mode zal raken. De serie wordt gekenmerkt door een puristische eenvoud. De schijfvormige lampkop is ongestoord door details en tegelijkertijd breed in zijn ontwerp, wat bijdraagt aan een brede verlichting en tegelijkertijd de lamp een opvallende uitdrukking geeft die veel zegt met weinig woorden.

De hele Asteria-serie vind je hier.

Een functionele toevoeging aan het vertrouwde ontwerp

Nu wordt Asteria echter geïntroduceerd als een wandlamp die nog steeds alle kwaliteiten heeft die de originele lamp kenmerken. De wandlamp heeft dezelfde gedetailleerd gereduceerde look en dezelfde strakke vorm, en de prachtige messing afwerking die kenmerkend is voor het frame van de andere Asteria-lampen wordt herhaald in de wandlamp. De lichtbron is een ingebouwde LED-module die efficiënte en verreikende verlichting biedt ondanks het lage stroomverbruik. Het licht heeft een mooie warmwitte kleurtint (2700K) en een hoge CRI-waarde (>90), wat ervoor zorgt dat de kleuren in de kamer zeer nauwkeurig worden weergegeven. Het licht schijnt naar beneden in een directe downlight. De richting van het licht kan echter worden aangepast doordat het frame van links naar rechts kan worden gedraaid. Met een discrete knop op de kap kun je de intensiteit van het licht aanpassen, zodat je met de Asteria wandlamp altijd de juiste verlichting hebt voor individuele behoeften en doeleinden.

De wandlamp is verkrijgbaar in twee verschillende maten, elk in een verscheidenheid aan prachtige kleuren. Bekijk hier de Asteria Wandlamp in al zijn mooie varianten.