Louis Poulsen Nieuws

Deze pagina geeft een overzicht van alle nieuwe producten van Louis Poulsen. De Deense productie gigant van lampen werkt nauw samen met getalenteerde opkomende designers. Samen creëren ze de verlichting van de toekomst, die hier beschikbaar is om doorheen te bladeren. Hoewel het bedrijf vooral bekend is vanwege de samenwerking met de lichtmeester Poul Henningsen, is het erin geslaagd om zichzelf telkens opnieuw uit te vinden. Het resultaat is uit, en met trots hier in onze webshop.

Louis Poulsen - nieuwe lampen en hangers

Het bedrijf is bekend in de verlichtingsindustrie, met name dankzij de langdurige samenwerking met de Deense designer Poul Henningsen. Samen hebben ze een groot aantal verschillende lampen ontworpen, waaronder hanglampen, vloerlampen, wandlampen, tafellampen en buitenlampen. Door de jaren heen heeft het bedrijf ook samengewerkt met andere erkende en getalenteerde ontwerpers en architecten, waaronder Oki Sato, Verner Panton en Vilhelm Lauritzen.

Enigma, Flindt en Limited Edition
De samenwerking met getalenteerde ontwerpers omvat internationale en nationale talenten. Onder de internationale talenten is de Japanse ontwerper Shoichi Uchiyama, die de populaire Enigma-lamp heeft gemaakt. Deze lamp is onlangs in het zwart uitgebracht. Een opwindend en delicaat nieuw product van het traditionele Deense verlichtingsmerk.

Onder de nationale designers waarmee het bedrijf heeft samengewerkt, is Christian Flindt. Hij begon met het maken van een buitenbolder, die naar hem is genoemd. De samenwerking met Louis Poulsen ging verder en omvat nu wand gemonteerde buitenlampen met een mooie, ronde vorm, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Af en toe krijgen de meer traditionele lampen van Poul Henningsen zelf een make-over. Het bedrijf brengt Limited Edition uit van de iconische PH-lampen, waaronder hanglampen, tafellampen en staande lampen. Sinds kort heeft het bedrijf de geliefde 3/2-tafellamp opnieuw ontworpen. Geïnspireerd door de oudste Poul Henningsen-modellen en een scherp oog voor moderne trends, heeft Louis Poulsen een prachtige Limited Edition gelanceerd in barnsteen en geelkoper.

Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.