Kwaliteitsdesign in zowel vorm als functie: De elegante Arp Pendant van DybergLarsen is nu ook verkrijgbaar als kroonluchter.

22 februari 2024
Kwaliteitsdesign in zowel vorm als functie: De elegante Arp Pendant van DybergLarsen is nu ook verkrijgbaar als kroonluchter.
Bereik de perfecte balans tussen vorm en functie met de Arp 6 Chandelier van DybergLarsen. De kroonluchter is een investering in zowel esthetiek als comfort en creëert prachtige verlichting en een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De zes bijpassende lampenkappen hebben allemaal een compacte vorm met zachte rondingen en zijn gemaakt van glas met een fascinerend rookkleurig oppervlak dat de lamp een koele, moderne uitstraling geeft die het zwarte frame prachtig aanvult.

Het neutrale kleurenschema draagt ook bij aan de veelzijdigheid van de lamp, waardoor het een lichtbron is die goed past in een groot aantal verschillende interieurstijlen. Het rookglas is echter niet alleen een keuze om esthetische redenen, maar zorgt ook voor een diffuse verlichting als de lamp aan is. Tegelijkertijd is elke kap open aan de onderkant en biedt dus ook directe verlichting naar beneden. Deze combinatie maakt de Arp kroonluchter ideaal voor zowel de eettafel als het midden van de woonkamer. De lampenkappen zitten twee aan twee in rijen verspringend ten opzichte van elkaar om een brede spreiding van het licht te verkrijgen. Dit geeft de lamp een asymmetrisch profiel dat, samen met het donkere kleurenschema en eenvoudige ontwerp, zorgt voor een uitgesproken moderne esthetiek die gemakkelijk kan worden gecombineerd met eigentijdse interieurs.

Dit prachtige ontwerp is een uitbreiding van de Arp serie, die bestaat uit hanglampen en wandlampen in verschillende modellen. Alle Arp lampen worden gekenmerkt door dezelfde ronde, compacte kap en design eenvoud. De lamp is ook verkrijgbaar als kroonluchter met drie armen en kappen in wit opaalglas.

Bekijk hier het volledige assortiment van Arp!