Breng licht en vreugde in de kinderkamer met de schattige nieuwe dierenlampen uit de First Light en Bundle of Light series van Mr. Maria

4 maart 2024
Breng licht en vreugde in de kinderkamer met de schattige nieuwe dierenlampen uit de First Light en Bundle of Light series van Mr. Maria
De tafellampenserie First Light en Bundle of Light van het Nederlandse Mr. Maria is een aandoenlijke serie verzamelobjecten die wordt gekenmerkt door een consistent designconcept: alle lampen hebben de vorm van schattige dieren die zo uit een prentenboek zouden kunnen komen. De lampen zijn speciaal ontworpen voor de kinderkamer, maar vinden ook gemakkelijk een plek in de woonkamer en in het huis van elke designminnende verzamelaar. Nu zijn er nog meer schattige lampen toegevoegd aan de twee series, waaronder een olifant en een apenlamp en drie verschillende dinosauruslampen in de First Light-serie.

Elke lamp wordt gekenmerkt door een compacte vorm van zacht, BPA-vrij, kinderbestendig siliconen dat een aangenaam tactiel element toevoegt aan het ontwerp, terwijl het de lampen ook beschermt tegen beschadiging als ze op de vloer vallen. De kenmerkende details die de individuele persoonlijkheid van elk lampje onthullen, zijn in de algemene vorm gegoten en overtuigen door hun eenvoudige maar zorgvuldig gekozen details.

De Bundle of Light heeft een LED-lichtbron op batterijen die, eenmaal geactiveerd, zichzelf na 15 minuten uitschakelt, waardoor deze lamp perfect is voor de kinderkamer in de avond. Bekijk de hele Bundle of Light serie hier.

First Light werkt ook op batterijen, maar kan worden opgeladen via de meegeleverde USB-C connector. De intensiteit van het licht kan worden aangepast in zes standen, afhankelijk van hoe fel je het licht wilt hebben. Afhankelijk van de gekozen instelling kan het licht tussen de 8 en 120 uur schijnen. Je kunt de hele First Light serie Bekijk de hele First Light collectie hier.