Louis Poulsen viert 150ste verjaardag met unieke speciale collectie!

8 maart 2024
Louis Poulsen viert 150ste verjaardag met unieke speciale collectie!
Met veel plezier kondigen we de nieuwste exclusieve toevoegingen aan de indrukwekkende collectie unieke designiconen van Louis Poulsen aan. Ter gelegenheid van de 150e verjaardag van het designhuis hebben ze vier nieuwe speciale edities van wereldberoemde klassiekers uit hun assortiment gelanceerd.

De jubileumcollectie omvat de PH Artichoke hanger in de maten Ø480 en Ø600 en de PH 5-hanglamp van Poul Henningsen en de AJ Mini tafellamp van Arne Jacobsen.

Alle jubileumversies worden geleverd in een prachtige kleurencombinatie mat wit/bleekroze die prachtig wordt aangevuld door de unieke gepolijste messing details, die na verloop van tijd een prachtig patina zullen ontwikkelen dat de lampen een uniek karakter geeft. Bovendien voegen de warme metaaltinten een mooi vintage tintje toe aan je interieur dat ook bijdraagt aan de esthetische waarde van de lampen in je interieurontwerp.

Matwit voegt een vleugje frisheid en licht toe aan de kamer, terwijl Pale Rose de kamer zacht omarmt met haar delicate en rustgevende tint. De harmonie tussen de tinten creëert een betekenisvolle dimensie aan de kamer, evenals een subtiele elegantie en een warm gevoel dat uitnodigt tot ontspanning en welzijn. Matt White en Pale Rose zijn meer dan alleen kleuren, ze zijn een uitdrukking van stijl en karakter die je huis een tijdloze en verfijnde uitstraling geven.

Als je een van de exclusieve jubileumlampen wilt, wacht dan niet te lang - ze zijn alleen verkrijgbaar in 2024 en worden geleverd in een gelimiteerde oplage. De PH Artichoke is slechts verkrijgbaar in 300 stuks in beide maten met een individueel nummer gegraveerd op het 5e blad samen met het unieke jubileumlogo.

Versier je huis met een uniek Deens designicoon met een goed verhaal in prachtig vakmanschap!

Zie hier meer unieke lampen van Louis Poulsen