SPANNEND NIEUWS! Drie producten in de winkel genomineerd voor BO BEDRE en Bolig Magazine's Design Favorites 2024

30 maart 2024
SPANNEND NIEUWS! Drie producten in de winkel genomineerd voor BO BEDRE en Bolig Magazine's Design Favorites 2024
Met veel trots kunnen we vertellen dat we drie producten in onze winkel hebben die genomineerd zijn voor de Design Favorites 2024 van BO BEDRE en Bolig Magazine. Design Favorites is de Deense interieurprijs voor de mooiste woonaccessoires.

De Design Favorites van BO BEDRE en Bolig Magazine staan in de schijnwerpers met hun focus op design in verschillende categorieën binnen het uitgebreide universum en de platforms van BO BEDRE en Bolig Magazine. Dit exclusieve huis- en interieuruniversum viert de beste woonaccessoires door middel van een spannend selectieproces. De winnaars worden niet alleen geselecteerd door een panel van deskundige juryleden, maar ook door de lezers zelf via een stemproces.

De jury bestaat uit Helle Blok, hoofdredacteur van Bolig Magasinet, Julie Löwenstein, styliste voor Bolig Magasinet, en Erik Rimmer, hoofdredacteur van BO BEDRE, die de meest opvallende ontwerpen in verschillende categorieën hebben genomineerd. Het zijn echter de lezers die het laatste woord hebben en beslissen welke producten de overwinning verdienen.

De categorieën zijn zorgvuldig bepaald en geselecteerd door de jury om de breedte van het Deense interieur en design te weerspiegelen. Door op je favorieten te stemmen, maak je ook kans op cadeaubonnen ter waarde van in totaal 25.000 Deense kronen, waarmee je de kans krijgt om je eigen huis te upgraden met inspiratie van de beste architectuur, design en binnenhuisarchitectuur van Scandinavië.

Er zijn veel verschillende categorieën woonaccessoires en onder de genomineerden kunnen we Pearl Wall Lamp Chrome in de categorie wandlampen, Infinite Tafellamp Zwart in de categorie tafellampen en Mist draagbare tafellamp zwart in de categorie looplampen. Alle drie de producten zijn van het Deense merk NOLA, dat gespecialiseerd is in verlichtingsproducten die geworteld zijn in de Scandinavische designtraditie met een focus op eenvoud, functionaliteit en esthetiek. BO BEDRE en Bolig Magazine's Design Favorites is een viering van de diversiteit en kwaliteit van Deense woonaccessoires en de winnaars vertegenwoordigen het beste van het beste in modern design.