Luumr is in de winkel - maak een slim huis!

22 juni 2024
Luumr is in de winkel - maak een slim huis!
We onthullen een buitengewoon nieuw product! Nu kun je je huis veranderen in een lichtgevend paradijs met onze nieuwste toevoeging aan het assortiment; Luumr! Luumr is meer dan alleen lampen - het is een innovatie in slimme verlichting die je omgeving zal transformeren op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Met Luumr lampen krijg je niet alleen licht - je krijgt een hele nieuwe ervaring in het regelen en aanpassen van de verlichting in je huis zodat het perfect past bij je behoeften. Je kunt de lampen eenvoudig aansluiten op je Wi-Fi-netwerk en ze rechtstreeks bedienen vanaf je smartphone of tablet met de intuïtieve Luumr app. Met één tik kun je de lichtkleuren veranderen, de helderheid aanpassen, de verlichting plannen en nog veel meer - allemaal volgens jouw behoeften en vanuit je luie stoel of zelfs als je niet thuis bent.

Maar daar stopt het niet! Luumr lampen zijn ook compatibel met andere slimme apps, zodat je een volledig geïntegreerd en intelligent huis kunt creëren. En met de Luumr app kun je gemakkelijk al je slimme apparaten beheren en bedienen, inclusief gordijnen of verwarming vanaf één centrale locatie, waardoor het gemakkelijk en handig is om de perfecte sfeer in je huis te creëren. Je kunt veel meer lezen over het gebruik van de Luumr app hier.

Dus waarom wachten? Bereid je voor op de toekomst van verlichting met Luumr en laat je huis stralen met licht en innovatie als nooit tevoren. Welkom in een wereld van lichtgevende mogelijkheden!

Vind alle slimme lampen van Luumr hier