Spaans design van wereldklasse: we verwelkomen de vele prachtige creaties van Aromas del Campo!

27 juni 2024
Spaans design van wereldklasse: we verwelkomen de vele prachtige creaties van Aromas del Campo!
Een fris nieuw merk met een creatieve benadering van design heeft zijn weg naar de winkel gevonden: Het Spaanse Aromas del Campo uit Valencia. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1986, toen de oprichters zich specialiseerden in potpourri en andere aromatische producten die het bedrijf de naam gaven die het nu nog steeds draagt. Na een paar jaar begon het bedrijf met het maken van glazen tafellampen met gedroogde bloemen, wat de springplank werd voor een waar avontuur in de betoverende wereld van designlampen. Aromas del Campo richt zich op functionele en technologisch efficiënte ontwerpen voor een toegankelijke prijs, en vaak is dimmen opgenomen in de functionaliteit van de lampen. De primaire materialen die worden gebruikt in de ontwerpen van het merk zijn glas en metaal in een prachtige combinatie die resulteert in elegante en tijdloze ontwerpen. Hout, steengoed en marmer komen echter ook voor in verschillende creaties van het merk.

De lampen van Aromas del Campo worden gekenmerkt door een speciale gratie die deels te danken is aan hun klassieke designelementen, zoals kappen van textiel of opaalglas, eenvoudige geometrie, ronde vormen en mooie herhalingen van hetzelfde designelement binnen dezelfde lamp, wat helpt om elke lamp een coherente expressie te geven. Verschillende lampen maken deel uit van grotere collecties, zoals de Abbacus en Elma series, en zijn daarom verkrijgbaar in verschillende versies, kleurvarianten en lamptypes. De stijl is vaak eenvoudig qua vorm, kleur en materiaalsamenstelling en neigt naar een tijdloze expressie met een licht minimalistische noot. Een van de belangrijkste namen van het merk is verlichtingsontwerper Pepe Fornas, die achter veel van de creaties van Aromas del Campo staat. Je kunt alle prachtige lampen van Fornas hier bekijken.

Aromas del Campo biedt een prachtig boeket van stijlvolle ontwerpen met een exclusieve uitstraling voor een prijs die iedereen zich kan veroorloven. Hier vind je het volledige assortiment lampen van Aromas del Campo.