Nu zijn de kunstzinnige lampen van Tom Dixon er in nieuwe draadloze versies - Bell, Melt en Stone draagbare tafellampen!

8 juli 2024
Nu zijn de kunstzinnige lampen van Tom Dixon er in nieuwe draadloze versies - Bell, Melt en Stone draagbare tafellampen!
Tom Dixon is een wereldberoemde interieurontwerper die bekend staat om zijn exclusieve lampen in unieke expressies met een speciale artistieke touch. We zijn daarom zeer verheugd om Dixons prachtige kunstwerken te presenteren in nieuwe draagbare versies die bijdragen aan een praktische en flexibele verlichtingsoplossing voor het dagelijks leven, terwijl ze dezelfde creatieve dynamiek uitstralen als alle lampen in hun respectieve series. Met Bell, Melt en Stone als draagbare tafellampen krijg je een praktisch decoratief kunstwerk waarvan je zowel binnen als buiten kunt genieten.

Alle drie de tafellampen hebben een draadloos ontwerp met een bijgeleverde oplader die de ingebouwde LED-lichtbron na een volledige oplaadbeurt 9-10 uur lang kan laten schijnen. De lichtbron is afgeschermd voor een zacht en niet-verblindend licht dat prachtig afstraalt op de drie prachtige ontwerpen die zowel aan als uit een kunstwerk vormen.

De tafellampen maken deel uit van de Melt, Bell en Stone series, die verschillende soorten lampen in hetzelfde prachtige ontwerp bevatten. Het is daarom eenvoudig om de lampen binnen elke serie te combineren tot een samenhangend en exclusief verlichtingsconcept.

Bekijk hier de prachtige draagbare lampen