Geef je interieur een eigen persoonlijkheid en stijl met de kleurrijke Neon Tube TL-lampen

11 juli 2024
Geef je interieur een eigen persoonlijkheid en stijl met de kleurrijke Neon Tube TL-lampen
De kleurrijke lampen uit de Neon Tube serie van het Deense designmerk HAY geven een extra draai aan je interieur met hun kleurrijke en feestelijke ontwerp dat flexibele accentverlichting en een hoge sfeer biedt. De lampen zijn gebaseerd op de bekende TL-buis en hebben een eenvoudig en consistent ontwerpconcept, van het eenvoudige buisvormige lamplichaam tot de glanzende neonkleuren die het fluorescerende licht van de TL-buis nabootsen. De lichtbron bestaat echter uit een ingebouwde LED-module die een strook licht uitstraalt langs het hele lamplichaam om de slanke vorm te benadrukken wanneer de lamp wordt ingeschakeld. Dit gebeurt via een drukschakelaar die rechtstreeks aan de kabel is bevestigd. De lamp wordt gekleurd door het gekleurde oppervlak en schijnt in een schitterende kleur die onmiddellijk de aandacht trekt.

De mogelijkheden om de lamp op te stellen zijn eindeloos. Via het snoer aan één uiteinde kun je de lamp aan de muur of aan het plafond hangen. Je kunt hem ook rechtop op de grond laten staan of onder het bed of de bank plaatsen voor een modern licht dat zich over de vloer verspreidt. Hoe dan ook, je krijgt een aantrekkelijke accentlamp met een modernistisch tintje die kan worden geïntegreerd in zowel kleurrijke interieurs als neutrale stijlen, waar het contrast creëert en een opvallend statement piece. maakt.

Omdat de Neon Tube verkrijgbaar is in een veelheid aan prachtige, opvallende kleuren, kun je ze ook combineren om individuele verlichtingsscenario's, patronen of zelfs afbeeldingen te creëren met de mooie, slanke neonlichten. Elk van de prachtige kleurvarianten is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Zie ze hier allemaal