HAY Taffellampen

Sinds de oprichting van het Deense HAY in 2002 staan zij bekend om hun moderne designmeubelen met een geraffineerde en industriële uitstraling. Als het gaat om accessoires en vooral verlichting, schijnt de moderne en Scandinavische levensstijl door. Met HAY lampen heeft u de mogelijkheid om een persoonlijk tintje aan uw interieur te geven, met een gastvrij licht in een fantastisch design. In samenwerking met verschillende ontwerpers heeft HAY lampen gecreëerd, die gericht zijn op moderne tendensen en selectie van kleuren. Ondanks de verschillen in de uitingen van de verschillende ontwerpers, behouden zij de Scandinavische stijl met esthetisch design en focus op innovatie in de keuze van materialen en de technieken in de productie.

Van HAY's tafellampen moet men vooral aandacht besteden aan Noc wand/tafellamp, die een praktische klemfunctie heeft, zodat hij gemakkelijk op de rand van een tafel, plank, nachtkastje of vensterbank kan worden geplaatst - alleen de verbeelding bepaalt de grenzen. PC To Go Lamp is een draagbare tafellamp, die overal in huis gedragen kan worden, afhankelijk van waar u gezellig licht nodig heeft. Deze lamp heeft een robuuste constructie. De lichtbron schijnt door de eenvoudige kap van de lamp met een aangenaam neerwaarts licht.  De PC To Go lamp is ideaal voor tafelverlichting in huis, maar ook in cafés, restaurants en andere openbare ruimtes.
Toon de 36 van de 101 producten
Deel uw afbeeldingen met ons, tag @lampemesteren
Tag #yesLampemesteren, misschien worden uw afbeeldingen hier gedeeld. Laat u inspireren door een unieke ruimte tot een algemene ruimte.