TWEE nieuwe PH Limited Edition lampen van Louis Poulsen - Vind deze hier!

1 september 2022
TWEE nieuwe PH Limited Edition lampen van Louis Poulsen - Vind deze hier!
Wij zijn meer dan enthousiast hier bij Lampenmaster, en met een goede reden: Louis Poulsen voegt niet één, maar TWEE nieuwe PH Limited Editions toe aan de toch al indrukwekkende PH collectie. Deze keer is het een PH 3/3 hanglamp en een PH 3/2 tafellamp in een spannende nieuwe combinatie van exquise messing en opaalglas.

Het jaar 1924 markeerde het begin van het grote PH avontuur dat resulteerde in een iconisch systeem dat een revolutie teweegbracht in de manier waarop wij over licht denken, wat in de loop der jaren resulteerde in duizenden PH lampen. De invloedrijke ontwerper Poul Henningsen slaagde erin niet alleen een lamp te creëren, maar een compleet systeem dat de weg vrijmaakte voor diffuse, comfortabele en niet-verblindende verlichting, en dit is een van de redenen waarom PH lampen nog steeds een van de favoriete verlichtingsbronnen zijn in huizen over de hele wereld.

PH 3/3 hanglamp & PH 3/2 tafellamp


Ieder jaar worden wij gezegend met een nieuwe PH Limited Edition en dit jaar hebben we het geluk gehad met twee edities te zijn gezegend. Natuurlijk zijn deze speciale edities gebaseerd op het beroemde reflecterende drie-lampenkappensysteem, zodat deze een zachte, verblindingsvrije gloed creëren die zich door de kamer verspreidt. De hanglamp en de tafellamp kenmerken zich door hun prachtige combinatie van opaalglas en ongepolijst messing, wat zorgt voor een gezellige en warme uitstraling en niet te vergeten een sfeervol licht dat bijdraagt aan de uitnodigende en ontspannen sfeer. De warme en metaalachtige tonen geven uw interieur een vintage touch en de lampen zijn zowel decoratief als praktisch.

De PH 3/3 hanglamp heeft een spannende twist doordat deze is voorzien van een nieuwe fitting die de lamp op de mooiste manier afmaakt en extra in het oog springt. Beide Limited Editions zijn vervaardigd van geblazen Italiaans opaal drielaags glas, dat aan het oppervlak glanzend en aan de binnenkant gezandstraald mat is, wat zorgt voor een mooi, comfortabel en uniform licht. Beide speciale edities zijn voorzien van een gravure van de handtekening van Poul Henningsen, waardoor deze een zeer exclusieve en verfijnde touch krijgen die bijdraagt aan hun natuurlijke en onweerlegbare aantrekkingskracht.

Versier uw huis met een uniek Deens designicoon met een verhaal vertaald door voortreffelijk vakmanschap dat nooit uit de mode raakt!

Vind hier alle verschillende PH lampen