Nieuwe draagbare serie van Markslöjd past in alle kamers en bij alle gelegenheden

14 maart 2024
Nieuwe draagbare serie van Markslöjd past in alle kamers en bij alle gelegenheden
De Zweedse verlichtingsfabrikant Markslöjd staat bekend en erkend om het combineren van hun tijdloze, Scandinavische design esthetiek met hoge kwaliteit en geavanceerde technologie om een optimale verlichtingservaring te bieden waar je elke dag plezier en profijt van hebt. Een ander voorbeeld van Markslöjds expertise in het combineren van vorm en functie is te vinden in de nieuwe Filo tafellampenserie, die bestaat uit portables in verschillende prachtige kleurvarianten. Alle lampen zijn monochroom en hebben een neutrale kleurtint die hun moderne en minimalistische uitdrukking prachtig accentueert. De vorm heeft ook een prachtige eenvoud met een ronde voet, een slank, buisvormig frame en een cilindrische kap met precies dezelfde diameter als de voet. Dit geeft de lamp een slank, stijlvol profiel dat bijzonder goed werkt in Scandinavische en Scandinavisch geïnspireerde interieurs.

Omdat Filo draadloos is, kun je de lamp met je meenemen, zodat je in meerdere kamers tegelijk kunt genieten van de praktische verlichting. De lamp heeft een IP44-classificatie, waardoor hij geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Filo kan dus gemakkelijk meegenomen worden op het terras en balkon of tijdens een picknick. De lamp wordt geleverd met een USB-C kabel voor het opladen van de ingebouwde batterij die de geïntegreerde LED-module van stroom voorziet. Als de lamp aan is, schijnt het licht voornamelijk naar beneden in een directe downlight. Maar omdat de bovenkant van de kap is bedekt met een matte plaat, schijnt het licht ook naar buiten in een zacht opwaarts licht dat de primaire verlichting prachtig aanvult.

De lamp wordt bediend via een tiptoets aan de bovenkant van de kap. Deze heeft ook een dimfunctie waarmee je de helderheid kunt aanpassen en aanpassen, zodat je de juiste verlichting hebt voor elke behoefte. Na zeven uur opladen is de batterij vol en kan hij acht uur schijnen op de hoogste helderheidsstand en nog langer op de dimstand.

Bekijk hier de hele praktische draagbare serie.