Louis Poulsen introduceert - PH 2/1 draagbare tafellampen

6 mei 2024
Louis Poulsen introduceert - PH 2/1 draagbare tafellampen
Louis Poulsen presenteert de nieuwste toevoeging aan zijn iconische verlichtingscollectie met de innovatieve PH 2/1 draagbare tafellamp, een moderne interpretatie van het tijdloze ontwerp van Poul Henningsen. Gebaseerd op het unieke drie-kappen-systeem uit 1926, bekend om zijn zachte, niet-verblindende licht, biedt deze draagbare lamp veelzijdigheid en stijl in één elegant pakket.

In tegenstelling tot zijn voorgangers heeft de PH 2/1 draagbare tafellamp een moderne twist met zijn draagbare functionaliteit, waardoor gebruikers hem overal kunnen plaatsen zonder de beperkingen van draden of stekkeraansluitingen. Verkrijgbaar in twee verfijnde afwerkingen, Brass Metallised en High Lustre Chrome Plated, past deze lamp naadloos in elke interieurstijl en biedt een subtiele elegantie.

Naast het stijlvolle uiterlijk biedt de PH 2/1 draagbare tafellamp ook geavanceerde functies, waaronder een unieke 'Dim to Warm'-functie waarmee je de helderheid en kleurtemperatuur kunt aanpassen van 1800 tot 2700 Kelvin. Dit maakt het gemakkelijk om een gezellige sfeer te creëren, perfect voor elke gelegenheid.

Met een IP44-classificatie is deze lamp ook geschikt voor buitengebruik, zodat je op warme zomeravonden kunt genieten van de zachte verlichting op het terras of in de tuin. En met een batterij die tot 120 uur meegaat bij 5% helderheid, geeft deze lamp je de vrijheid om zorgeloos van het licht te genieten.

De PH 2/1 portable is niet alleen een praktische verlichtingsoplossing, maar ook een kunstwerk op zich dat elk interieur zal verrijken met zijn tijdloze design en innovatieve functies.

Bekijk hier beide PH 2/1 draagbare tafellampen