Breng leven en vreugde in moderne interieurs met de nieuwe kleurrijke glazen lampen van Cozy Living

13 mei 2024
Breng leven en vreugde in moderne interieurs met de nieuwe kleurrijke glazen lampen van Cozy Living
Veel van de moderne verlichtingsontwerpen van vandaag worden gekenmerkt door een minimalistisch strak design en monochrome kleurenschema's in neutrale tinten. Dit draagt bij aan een strakke en frisse uitstraling in het interieur, maar kan het snel kil en onpersoonlijk doen aanvoelen. De verlichtingsmeesters van Cozy Living willen hier verandering in brengen en hebben een serie prachtige hanglampen en tafellampen gecreëerd met een moderne uitstraling maar met een wonderlijke vreugde aan kleur en een speels patroon dat leven en persoonlijkheid in het interieur brengt.

De lampen zijn het geesteskind van het Deense designbedrijf Bahne voor Cozy Living, dat bekend staat om hun prachtige tafellampen en een speciale liefde heeft voor glas als materiaal voor hun ontwerpen. Omdat de lampen gemaakt zijn van mondgeblazen glas, zijn geen twee lampen hetzelfde. Elke lamp heeft zijn eigen expressie en de kleur van het glas is ook uniek omdat het glas gekleurd wordt voordat het in de mal wordt geblazen. Het glas kan daarom ook variëren in dikte. Het glazen materiaal egaliseert het licht effectief zodat het niet-verblindend en gelijkmatig naar alle kanten kan schijnen. Wanneer het licht wordt ingeschakeld, komen de kleur en het streeppatroon nog beter tot hun recht, waardoor het ontwerp prachtig tot zijn recht komt en een integraal onderdeel wordt van de interieurdecoratie.

Omdat dezelfde kleurenmixen herhaald worden, kun je de hangers en tafellampen gemakkelijk combineren om stijl en samenhang te brengen in je verlichtingsconcept.

Zie hier alle gestreepte glazen hangers en tafellampen van Cozy Living