Designgerichte verlichting in elke kamer met de nieuwe draagbare versie van de Baroni tafellamp

30 mei 2024
Designgerichte verlichting in elke kamer met de nieuwe draagbare versie van de Baroni tafellamp
Mooie, stijlvolle verlichting zou niet beperkt moeten blijven tot één ruimte. Dat was het idee achter de nieuwe toevoeging aan de Baroni serie, de Baroni draagbare tafellamp, die met zijn draadloze ontwerp, waterbestendige armatuur en lichtbron op batterijen in talloze ruimtes en contexten kan worden gebruikt. De lamp is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen de Deense ontwerper Michael Waltersdorff en verlichtingsfabrikant Halo Design. Waltersdorff werkt al lange tijd samen met Halo Design om prachtige lampmodellen te creëren met een moderne expressie en Scandinavisch minimalisme als zijn rolmodel. Als je nieuwsgierig bent naar Waltersdorffs andere creaties voor Halo Design, vind je ze hier.

Dankzij de IP44-classificatie kan Baroni Portable ook buiten worden gebruikt op balkons en terrassen of in vochtige ruimtes, bijvoorbeeld in de raamsparing in de badkamer of kelder. De lamp heeft een ingebouwde dimfunctie waarmee je de helderheid kunt aanpassen voor het juiste licht voor elke tijd en gelegenheid, en een batterijlevensduur van 8-16 uur, afhankelijk van de helderheid die je kiest.

De tafellamp maakt deel uit van een hele collectie, daarom is het prachtige ontwerp verkrijgbaar als tafellamp (conventioneel of snoerloos), plafondlamp, vloerlamp en hanglamp in verschillende maten en kleuren, zodat je het juiste model kunt krijgen voor jouw specifieke behoeften en stijl. Gemeenschappelijk voor alle lampen in de serie is de prachtige opalen glazen kap en de unieke details in geborsteld metaal die de lampen een klassieke en tijdloze uitstraling geven die generaties lang in je interieur zal passen.   De hoogwaardige kap van opaalglas zorgt ook voor een diffuus, comfortabel en niet-verblindend licht, zodat je zeker bent van effectieve en decoratieve verlichting met een Baroni lamp. Hier vind je het hele Baroni-assortiment