Tijdloze klassieker in een slimme, draadloze versie - Haipot draagbare tafellamp van DybergLarsen

8 november 2023
Tijdloze klassieker in een slimme, draadloze versie - Haipot draagbare tafellamp van DybergLarsen
Toen de Deense ontwerper Frank Kerdil samen met styliste Anette Eckmann Haipot ontwierp voor verlichtingsfabrikant Dyberg Larsen, werd de prachtige lampenserie meteen een klassieker in het Deense design. Het eenvoudige silhouet, de afgeronde hoeken en het monochrome oppervlak, verkrijgbaar in zowel neutrale als verzadigde kleurvarianten, zorgen samen voor een tijdloos klassiek ontwerp dat er stijlvol uitziet - vandaag, morgen en over twintig jaar. Daarom zijn we verheugd dat er meer lamptypes worden toegevoegd aan de elegante Haipot-reeks, waar moderne en retro-geïnspireerde expressies in perfecte balans samenkomen. De nieuwste toevoeging is de draadloze versie van de tafellamp, de Haipot tafellamp draagbaar.

Praktische toevoegingen aan het stijlvolle ontwerp

De lamp is echter ook ontworpen met het oog op flexibiliteit en functionaliteit, want hij heeft geen kabel maar moet worden opgeladen, waarna je in elke kamer kunt genieten van de gezellige verlichting - zelfs buiten op het balkon of terras. De kleine metalen kap heeft een brede opening waardoor het licht in een brede kegel naar buiten kan stromen. Dit creëert een prachtige lichtval die de gelakte lampvoet accentueert en de mooie kleurstelling naar voren brengt. Draagbare tafellampen zijn er in een schat aan prachtige kleuren, die je allemaal hier kunt bekijken, zodat je vrij bent om de variant te kiezen die het beste bij je interieur past of die je het meeste aanspreekt.

Met de kleine tafellamp kun je dus je Haipot hangers aanvullen en een strakke en designgerichte samenhang in het verlichtingsconcept van de kamer creëren of de lamp op warme avonden buiten als lantaarn gebruiken.

Bekijk hier de kleurrijke Haipot serie van DybergLarsen