Laat je inspireren: drie interieurtrucs met Muuto's Top hanglamp

15 mei 2023
Laat je inspireren: drie interieurtrucs met Muuto's Top hanglamp
Toen Swiss Big-Game en Muuto de handen ineen sloegen om de Top Hanglamp te creëren, was de missie om een lamp te creëren die veelzijdig is. Een lamp die alle taken kan oplossen en die alle soorten interieurdesign kan optillen. De iconische vorm, de kleuren waarin hij wordt geleverd en het geweldige licht maken van Top een lamp waar iedereen wel een plekje voor kan vinden - maar hoe gebruik je hem precies? We hebben hieronder drie suggesties ter inspiratie en informatie op een rijtje gezet:

1. Klassieke verlichting boven het kookeiland

.
De metalen lampen en de geverfde kap betekenen dat je een pop of colour kunt toevoegen aan een anders monotone inrichting - maar tegelijkertijd betekenen de gedempte kleuren dat deze lampen nooit uit de mode zullen raken.

Met twee, drie of meer toplampen boven het kookeiland beschikt u over zowel praktische als esthetische verlichting die alles kan verlichten wat u aan het kookeiland doet - of het nu gaat om het bereiden van eten, gezellig samenzijn met het gezin of ontbijten in het café. Als u twee of meer identieke hangers kiest, kunt u een café- of barsfeer bereiken die u anders alleen in trendy steden als Berlijn of Londen zou ervaren.

2. Clusterkunst in de woonkamer

.
De vele verschillende maten en kleuren waarin de Top hanglamp verkrijgbaar is, zijn er niet alleen zodat u precies het exemplaar kunt vinden dat bij uw huis past - het is absoluut toegestaan om de verschillende varianten te combineren.

In een donkere hoek kunnen 3-4 Top hanglampen die op verschillende hoogtes zijn opgehangen wonderen verrichten - maar in een saai interieur kunnen ze een wonder zijn. Combineer beide maten en kleuren om de dynamiek en kleurrijkheid te bereiken waar Muuto bekend om staat. De lampen zijn in Muuto kleuren, dus je kunt er zeker van zijn dat ze allemaal prachtig bij elkaar passen!

3. Eetkamer- of woonkamertafelverlichting


Welk type eet- of woonkamertafel je ook wilt verlichten, er is een Top hanglamp voor de klus.

Dankzij het brede kleurengamma vindt u er altijd een die bij uw inrichting past - en dankzij de verschillende vormen vindt u altijd een Top hanglamp die bij uw maat past. Als u een grote, ronde tafel hebt, raden wij u de lage maar brede Top aan, die het licht mooi verspreidt - en als u een langwerpige tafel hebt, kunt u meerdere van de kleinere combineren! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Als u nieuwsgierig bent, kunt u hieronder ons hele Top hanglampenassortiment verkennen:

Bekijk hier alle Top hanglampen van Muuto!